Jamal Washington 185 Parašė Rugpjūtis 17, 2016 Sveiki visi, taigi kaip pastebėjau gavau daug ispėjimų dėl naujų temų kurimo, ta prasme kai buvo mano ikelti V5 ir kai ikėliau V6, taip negalėjau daryti. Todėl nutariau šioje temoje darysiu updat'us kas kažkiek laiko. Taigi pradėsim. Avatarai ne mano, ieškoti. Kadangi pats dar nelabai nusimanau su GFX, programėlėm, bet planuoju pradėti mokytis, ir jus nudžiuginti, savo darbai. Tai pradedam. V1 Dar jeigu sugalvosiu ikelsiu porą parašiukų. Tad jeigu patiko, naudokit į sveikatą. Updat'us kelius kaip sugalvosiu. Haku_Rinha 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Atsarginis.lt 7 Parašė Rugpjūtis 17, 2016 Visi matyti ryžyne, nieko gero. Jau nusene tokie... Jamal Washington 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Rugpjūtis 17, 2016 V2 Matt_Casartelli Haku_Rinha 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Rugpjūtis 17, 2016 Visi matyti ryžyne, nieko gero. Jau nusene tokie... Na gali būti, pasistengsiu kelti kuo daugiau nematytų, ačiū už nuomonę. Haku_Rinha 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Atsarginis.lt 7 Parašė Rugpjūtis 17, 2016 V2 jau tokie geresni, nematyti tokie nais. Jamal Washington 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kent_Mendez 58 Parašė Rugpjūtis 17, 2016 Būtų neblogai, kad kažką pabandytum sukurti su serverio darbais, ar kažką savo nuožiūra, būtų įdomu pasižiūrėti, kaip susitvarkytum su tuo. Be to, avatarai paprasti, kokybiški, tikiuosi rasiu ir sau tinkantį kitą sykį, nes šį kartą nieko gero neradau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Rugpjūtis 17, 2016 Būtų neblogai, kad kažką pabandytum sukurti su serverio darbais, ar kažką savo nuožiūra, būtų įdomu pasižiūrėti, kaip susitvarkytum su tuo. Be to, avatarai paprasti, kokybiški, tikiuosi rasiu ir sau tinkantį kitą sykį, nes šį kartą nieko gero neradau. Sveikas, na žinau nelabai aš moku kažką kurti išvis... Bet tikrai norėčiau išmokti, tu man pasakyk kokio tipo mėgsti avatarus, būtinai paieškosiu. Haku_Rinha Franklin_Martinez 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kent_Mendez 58 Parašė Rugpjūtis 17, 2016 Sveikas, na žinau nelabai aš moku kažką kurti išvis... Bet tikrai norėčiau išmokti, tu man pasakyk kokio tipo mėgsti avatarus, būtinai paieškosiu. Kažką panašaus su mąstymų, pvz. mano avataras. Arba tiesiog, kad apibūdintų žmogaus pomėgį, charakterį, tad žiūrėk savo nuožiūra. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mrs Nobody 552 Parašė Rugpjūtis 18, 2016 Siulau trinti mano avatarus. Nes gauti reputacija uz mano darytus ir ilgai ieskotus stockus yra visiskai beviltiska.. Net nesitikejau, kad toks esi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Rugpjūtis 18, 2016 Siulau trinti mano avatarus. Nes gauti reputacija uz mano darytus ir ilgai ieskotus stockus yra visiskai beviltiska.. Net nesitikejau, kad toks esi. Visu pirma šituos avatarus radau pats, iškur aš galiu žinoti kad tai tavo, tikrai nesistengiu rinkti tu reputacijų, nes nesu REP auka, kaip tu. Todėl dabar paverk dėl to jog internete radau avatus, ir ikėliau čia, ir galvoji jog aš juos nukopijavau.. KIDS NO MORE. Beje aš juos radau, kituose projektuose, tai nežinojau jog jie tavo. Mrs Nobody Franklin_Martinez Haku_Rinha 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Rugpjūtis 18, 2016 V3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Steve Stanley 35 Parašė Rugpjūtis 18, 2016 Pirmi avatarai patys geriausi kiti visi lievi ... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mindaugas :* 10 Parašė Rugpjūtis 18, 2016 Jo pritariu kad pirmi avatarai geri. As si avatara pats siandien pasidariau kur esu db uzsimetes Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Rugpjūtis 18, 2016 Pirmi avatarai patys geriausi kiti visi lievi ... Jo pritariu kad pirmi avatarai geri. As si avatara pats siandien pasidariau kur esu db uzsimetes Ačiū vyrukai už nuomones, pasistengsiu ikelti panašių kaip tie pirmi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dwayne_Cortez 26 Parašė Rugpjūtis 18, 2016 Nu tikrai nepaneigsiu jog nėra gražių avatarų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Rugpjūtis 18, 2016 Nu tikrai nepaneigsiu jog nėra gražių avatarų. Ačiū tau labai seniuk, už gerą nuomonę. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ice_Death 0 Parašė Rugpjūtis 18, 2016 visos labai šaunus avatarai tai ka linkiu tau sekmes kurti toliau tokius šaunus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Rugpjūtis 19, 2016 visos labai šaunus avatarai tai ka linkiu tau sekmes kurti toliau tokius šaunus Ačiū seniuk tau, bet problema ta, jog tų avatarų aš nekuriu . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Rugpjūtis 19, 2016 V4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Rugpjūtis 19, 2016 DADEDU PRIE V4 150X150 150x250 Franklin_Martinez smotrim 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Taškas. 114 Parašė Rugpjūtis 19, 2016 V2 žymiai gražesni negu V1 ;/ Donce_Master Jason'Bennett Ronny_Hakk 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Rugpjūtis 21, 2016 V5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dwayne_Cortez 26 Parašė Rugpjūtis 21, 2016 Va šiti tai tikrai geri. Sėkmės ieškant toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Rugpjūtis 21, 2016 Va šiti tai tikrai geri. Sėkmės ieškant toliau. Dėkui tau seniuk, gerai pasistengsiu ačiū ir tau sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Taškas. 114 Parašė Rugpjūtis 21, 2016 V4 gražus labai, pasiimiau vieną tolį cool. Tokių panašių ieškok. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose