German_Lexolite 19 Parašė Sausis 15, 2015 Sveiki, taigi atsižvelgęs į jūsų kritiką pirmoje mano avatar'ų dalyje (ČIA), pradėjau vėl kurti avatar'us, taigi kritikuokit kas blogai, vertinkit, siūlykit kažką, visų jūsų nuomonės man svarbios. PATIKO: +REP Luizas_Sanchez 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Luizas_Sanchez 21 Parašė Sausis 15, 2015 Visai nieko tokie, stockai gražūs. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Sausis 16, 2015 Žiauriai gražūs, nors vienas kažką į avatarus kelia gražaus, o ne taip kai kiti tik dėl postų... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 16, 2015 Labai gražūs avatarai, man labai patinka ne vienoje temoje siuliau kad reikia avataru su merginoms bei jų gražioms kūno formoms, šaunuolis, sekmes toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Sausis 16, 2015 Tau tik mergikės ane? ;D Gražūs. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 16, 2015 Gražus avatarai,kaip galėčiau gauti viena ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 16, 2015 Gražus avatarai,man patiko net labai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
PaularDo 8 Parašė Sausis 16, 2015 Nu jo neblogi tokie mldc tobulek Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
German_Lexolite 19 Parašė Sausis 16, 2015 Visai nieko tokie, stockai gražūs. Žiauriai gražūs, nors vienas kažką į avatarus kelia gražaus, o ne taip kai kiti tik dėl postų... Labai gražūs avatarai, man labai patinka ne vienoje temoje siuliau kad reikia avataru su merginoms bei jų gražioms kūno formoms, šaunuolis, sekmes toliau Tau tik mergikės ane? ;D Gražūs. Gražus avatarai,kaip galėčiau gauti viena ? Gražus avatarai,man patiko net labai. Nu jo neblogi tokie mldc tobulek DĖKUI VISIEMS UŽ NUOMONES, MAN JŪSŲ VISŲ NUOMONĖS YRA SVARBIOS IR MAN DAUG KĄ REIŠKIA! P.s. Avatarus galite gauti susisiekę su manimi AŽ. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
#Sančėz 0 Parašė Sausis 16, 2015 Visai gražus, priglaudžiau viena Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 16, 2015 Opce gražus, mldc tikrai gražiai darai pajimsiu prie kolekcijos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 17, 2015 Peržiūrėjau tavo avatarų temas , tikrai jos puikios , radau sau tinkamų , nesustok kelk daugiau . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Corry_James 4 Parašė Sausis 17, 2015 Neblogi, bet yra daug kur tobulėti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And Morello 51 Parašė Sausis 19, 2015 Šitie belekokie vapšie nerealūs. Beautiful ! :3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas 23 Parašė Sausis 19, 2015 Pakankamai aukšto lygio avatarai, verti dėmesio, bei savotiškų plojimų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Vasaris 7, 2015 Puikus gfx darbas/ darbai sėkmės tau dirbant toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose