'Deividas_Marquez 3 Parašė Rugpjūtis 22, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Deividas_Marquez • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Rašo, kad Mafijos_Tevas • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytininimas/Apgaudinėjimas ar kt. Net nežinau už ką ban, atblokuokit. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Neturiu bandžiau šiandien įeiti į serverį, o žiūriu banas. • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : http://imgur.com/a/QXYhY Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Rugpjūtis 22, 2016 (redaguota) P.S srr kad rasau bet tu man i sms rasiai Cituoju " Sveikas, turiu 260k xp , ir berods 3m, o atsiminiau kad bane aš :DD" citatos pabaiga veliau aš jam parašiau kad neperku unban vėl jis man siūlė kad duos 500k :DDD vėliau parašė kad tik taip parašė Krč galėjai net nepildyt jeigu bane sėdi krapštyk centus. nes nebūna free banai o jeigu free reikėjo tą pačią dieną pildyt unban SRR KAD RAŠAU Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Rugpjūtis 22, 2016 Teddy Wudson Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
'Deividas_Marquez 3 Parašė Rugpjūtis 22, 2016 Dabar taip, kažkoks susikūrė forumą su mano Vardas_Pavarde ir parašė prisistatymą, tai gal ir taip pat rašė, be to, aš tau nerašiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Rugpjūtis 22, 2016 Atblokuotas nebūsite. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose