Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Keleta nauju veiklu mechanikams.

Simone_Barraco

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: ]

Simone'Barraco

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 

Na manau kad serveryje taip ar taip yra padarytas toks dalykas kaip tech. apžiūra tai ja manau geriausia būtu jai turėtu atlikti ir patikrinę tr. priemonė ja išrašyti žaidėjams būtent - mechanikai, na būtu įdomiau jai tam tikra ranga turintis darbuotojai turėtu savo tech. apžiūros garažą, būtu iš naujo padarytas  grafikas kuriame pasikeisdami tai būvima gatvėje tai būvima apžiūros garaže dirbtu darbuotojai, mechanikai turėtu nauja komanda - /patikrinti, kuri patikrintu automobilio būkle prieš praeinant automobiliui tech. apžiūra, paskui jai viskas tvarkoje už tam tikra kaina automobiliui duotumėt tech. apžiūros taloną su komanda - /duotitech ar kažkas panašaus, žinoma šia minti galima pakoreguoti ir pridėti kažko daugiau pagal save. Toliau siūlau padaryti prie tech. apžiūros garažo REGITRA kurioje dirbtu ir galėtu priregistruoti automobili prieš pravarant tech. apžiūra taipogi tam tikro rango darbuotojai, išrašyti tr. priemonei galiojančius valstybinius numerius.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Mechanikai turėtu daugiau veiklos serveryje, galėtu užsidirbti daugiau pinigų, dabar už šias paslaugas turtas eina valstybei tai yra (niekur) tai manau būtu geriau jai už jų teikimą galėtu kažkas užsidirbti papildymą uždarbi, ir galimybė įvairinti veikla serveryje.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nebloga idėja, UŽ.

 

Narys baudžiamas įspėjimu už:

• Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (kiekvienas pranešimas turi būti pagrįstas ir argumentuotas)

Redaguota Rage Assassin

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Už ir dar padaryt,kad jei mašinoje kažkas sugestų būtų ten pas mechanikus dalių parduotuvė ir ten galėtum nuspirkt viską,kas ten sugedę tavo mašinoje ir tada tik galėtum išvažiuot,arba galėtum su bloga pamokėt biškį jam,kad duotu be apžiuros ir išvažiuot,bet tada mašinos būklė būtų visada nuo 999 iki 700 procentų,o jei norės normaliai pereit technikinę,turės nueiti pas mechanikus ir susitvarkyti iš naujo.Ir dar technikinė galiotu ne savaitę o dvi.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Mano nuomonė kolkas mechanikams užtenka veiklos, dar kai serveryje magiškai užrakinta sprogsta tavo mašina ir ją reikia visuomet taisytis pas mechanikus ir šeip kitos bėdos pas mechanikus, galbūt ateityje ir galėtu padaryti.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.