Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Andrius_Mickas

Neaktyvus

  • 26

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Andrius_Mickas

  • Gimtadienis 1996.05.31
  1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį :Andrius_Mickas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė nusižengė taisyklėms :Smoke_Piktas 3. Priežastis,kodėl žaidėją turėtume užtildyti :Įžeidinėjimai 4. Įrodymai , kaip žaidėjas nusikalto :http://imgur.com/a/WN9KG
  2. Kam tie langai, jai urve gimes, durys yra, to pakanka. Šiaip interjeras gražus. Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
  3. Taip aš tau pritariu, man asmeniškai geriau naudoti tokį modą su kuriuo žaidimą sau pagyvinu ar pagražinu, bet jai naudoji piknaudžiaujant tai blokuoti iš karto.
  4. Aš asmeniškai nejaučiu jokio lago, nebent aišku praskrenda čytas ir prispawniną į vieną vietą mašinų, bet tiems kurie turi lievesnius kompiuterius jiems labiau padėtu. Reikia galvoti apie visus, o ne tuos kurie vaikšto su legendiniais kompiuteriais ir jai jiem nėra lago, tai reiškias ir kitiems nereikia, vieni kaltina interneta, bet ne jame bėda.
  5. Visai nebloga idėja, šiandieną keli medikai skundėsi, kad važiuoja į iškvietimus, bet sulaiko policijos pareigūnai, kadangi policija negali pažiūrėti ar jis meluoja ar ne, tai vyksta chaosas, todėl manau, jog šios idėjos reikia.
  6. Verkit, kad į mokyklą kelsites 7valanda, man verkt, kad į darbą keltis 5val.
  7. Mano nuomonė kolkas mechanikams užtenka veiklos, dar kai serveryje magiškai užrakinta sprogsta tavo mašina ir ją reikia visuomet taisytis pas mechanikus ir šeip kitos bėdos pas mechanikus, galbūt ateityje ir galėtu padaryti.
  8. Siūlot tokias bereikšmes idėjas, esu prieš, dabar yra taspats su admin chatu ir visiškai nesimaišo kai ipranti. Dabar imtu ir pakeistu, tai vėl kol perprastum kaip čia kas užtruktu. Reikia laikytis unikalumo.
  9. Gera idėja, reiktu įgyvendinti. Na dar papildau, tą 400ID mašiną patobulinti pvz ant stogo uždėti sirenu objekta ar šone užrašyti gaisrininkai, kad neatrodytu kaip eiline mašina kuria vairuoja gaisrininkas.
  10. Na aš prieš tokią idėją, kam tokio darbo reikia, jai niekas nepirks tos mašinos, o jai pirks, tai pasakys mažesnę kainą ir tikrai jos neparduos. Manau jog šiuo metu tokio darbo nereikia serveryje, nes jis nesudaro jokios prasmės. Žmogui knistis 3 dienas, kad parduotu mašiną.
  11. Taip idėja gera ir labai norėčiau ją pamatyti serveryje, Tokios idėjos visuomet yra vertos dėmesio, gera idėja + geras suplanavimas, daugiau nieko ir nereikia.
  12. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį : Andrius_Mickas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė nusižengė taisyklėms : Jack_Mclaren 3. Priežastis,kodėl žaidėją turėtume užtildyti : Ižeidinėjimai 4. Įrodymai , kaip žaidėjas nusikalto : http://www.part.lt/perziura/2b9bd4290b06952cd04d087e63741216145.png
  13. Sveiki, tiesiog noriu paklausti ir gal galit pasakyti kodėl mano asmeninė statistika kuri yra žaidime, per mano asmenini profili nebepakinta, kaip buvo pvz xp 2933, taip ir liko, nors šiuo metu turiu ganėtinai daugiau. Kaip matote forumo Vardas kaip žaidime, tai kodėl gi neatsinaujina?
  14. Sutinku, kadangi jai žinai vien vardą, tarp tab ilgai ieškai, ir šiaip patogiau, aš bent jau įpratęs rašyti /info V_P/ID, o čia to nėra. Būtų malonu pamatyti tokią idėją įgyvendintą.
  15. Jaigu kartais sumastytu padaryti, tai jaigu reiktu rasti vietą ar daiktą tai kiekvienam žaidėjui būtų atskira vieta, kad nebūtų taip, jog vienas rado ir visiems pasakinėja už eurus ar dalintusi forumuose, tokiu atvėju būtų net nebeįdomu vykdyti tų misijų, nes visi žinotu tikslią poziciją kur tai yra.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.