German_Lexolite 19 Parašė Sausis 16, 2015 Nuo v3 dalies galite siųstis mano kurtus avatar'us, gero naudojimo! Taigi kritikuokit, vertinkit, siūlykit kažką, visų jūsų nuomonės man svarbios. PATIKO: +REP <<ARCHYVAS>> Avatarai - G'Lexolite v1: SPAUSTI ČIA Avatarai - G'Lexolite v2: SPAUSTI ČIA Siųstis avatarus: http://imgur.com/a/DgzEe Arnis_Selfie 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
PaularDo 8 Parašė Sausis 16, 2015 Labai grazus stock mldc. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 16, 2015 LAbai gražus,man patinka,o kaip galiu pasiimti viena iš jų ? Bėja neberei kdaugiau ir taip daugiau nei pusewebo vis avatrai.... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 16, 2015 Labai gražus avatrai taip pat su panelėmis kaip man ir patinka, sėkmės ir toliau tobulejant su avatarais Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
German_Lexolite 19 Parašė Sausis 16, 2015 Šią dieną 2015-01-16 į 14:39, PaularDo rašė: Labai grazus stock mldc. Šią dieną 2015-01-16 į 15:34, Augis_Image rašė: Labai gražus avatrai taip pat su panelėmis kaip man ir patinka, sėkmės ir toliau tobulejant su avatarais Šią dieną 2015-01-16 į 15:30, Ernis_Kesas rašė: LAbai gražus,man patinka,o kaip galiu pasiimti viena iš jų ? Bėja neberei kdaugiau ir taip daugiau nei pusewebo vis avatrai.... Dėkui už nuomones, stengsiuos tobulėti. ERNI - aiškiai parašyta viršuje iš kur parsisiųsti... Freepostini, neskaitęs informacijos... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Sausis 16, 2015 Kaip tu tokių nuotraukų randi gražių Ir padarai tokius olele avatarus ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 16, 2015 Na nėra nieko čia ir kritikuoti tiek viskas gražiai padaryta yra,bent jau man nu man patiko tikrai,kurk ir toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 16, 2015 Mldc gražus avatarai like net negaila daugau tokiu Visada gražius padarai nenuleisk ranku ir toliau daryk. Arba kokiu parašiuku padaryk Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 17, 2015 Labai puikūs avatarai šaunu kad daliniesi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Corry_James 4 Parašė Sausis 17, 2015 Stockai gražūs, bet per daugi štampei.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And Morello 51 Parašė Sausis 19, 2015 Ir vėl taipogi labai šaunu ir tobula. <3 Velnelis Camel Tadas_Bass Adidas_Never 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Vasaris 7, 2015 Puikus gfx darbas/ darbai sėkmės tau dirbant toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose