Sabas_Brown 372 Parašė Vasaris 28, 2015 Pasiūlymų pildymo anketa serveriui. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Sabas_Brown ✔ Koks tai pasiūlymas: Apie greičio radarus ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlyčiau padaryti , kad nuo tam tikro laiko tarkime 21:00 arba 22:00 iki kokių 06:00 - 07:00 , būtų išjungiami greičio matuokliai , ir jie nefikstuotų pažeidimų . ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: manau kiekvienas norime rasti laisvą minutę pajausti greičio poveikį nevaržomai , dabar visi dėl tu stulpų verkia ... ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Blake_Howard 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kyle_Anderson 47 Parašė Kovas 1, 2015 dabar visi dėl tu stulpų verkia . Labiausiai dabar, verki ir freepostini tu. Na, šeip UŽ. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Kovas 1, 2015 Žinai , man tai nesvarbu , galie jie del manęs būt , aš jau priratau ir moku vairuoti ,tai kad tų baudų negaunu . Kyle_Anderson 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Alan_Hill 31 Parašė Kovas 1, 2015 Prieš.Jeigu nori pajausti greitį, tai važiuok į LV/LS/SF ir jausk tą greitį. Mano patarimas toks, kad jų reiktų truputį sumažint. Nes jų yra labai daug,, Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arvydas_Torres 62 Parašė Kovas 1, 2015 Iš esmės tikrai sutinku su pasiūlymų, tačiau būtų taipogi labai gerai, kad sumažintų ju kiekį miesteliuose, kadangi jų dabar tikrai labai daug. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justas_Heittis 11 Parašė Kovas 1, 2015 Galima už miestelių, SF ir LS ir LV greitį pajust, bent aš tai prieš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Kovas 1, 2015 Tikrai tegu išviso juos biškuti apretina tikrai per daug ir kas deda ant pagrindinio kelio vos ne kas 1m? Kur tai matyta jus pažiurėkit ir tiek tikrame išviso tokiu pievu nėra vietas kitas o čia visur jų prikištą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose