Kennys_Axe 8 Parašė Rugpjūtis 25, 2016 1) Jūsų Vardas_Pavardė: Kiskis_Winston 2) Kokios pagalbos jums reikia?: Norėčiau kad gražintumet 11500 € arba nupirktumet man ta mašina ir atiduotumet. Nebent pasakysit ką daryti. 3) Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą: Aš užsisakiau (Elegant mašina) bet furistai neatvežė pralaukiau 30min bet vistiek mašinos negavau taigi PADĖKIT. Jack_Beam 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Comon 8 Parašė Rugpjūtis 25, 2016 Sveikas gal tu tą mašiną ir gavai bet ją už tave greičiau nusipirko kitas žmogus tai kaip sakoma kas greitesnis tas gudresnis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Rugpjūtis 25, 2016 Užsakyta mašina po 30 minučių atsiranda automatiškai. Po užsakymo ir atvežimo mašiną gauni neiškarto. Atsiranda tik vienas vienetas sandėlyje, o paskui tą vienetą dar turi nupirkti. Jei dar kils klausimų kreipkis asmeniškai forume arba žaidime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Beam 2 Parašė Rugpjūtis 25, 2016 Man tas pats buvo tiik su (Blist masina) Kennys_Axe 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Spalis 11, 2016 Tema rakinama. Pagalba suteikta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose