Black_Mirror 4 Parašė Rugpjūtis 26, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Black_Mirror • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Noriu kad idetumete tokia komanda kaip /info V_P arba /info ID su ja galetum pažiureti žaidejo informacija ir tau nereiketu žaidejo V_P ieškoti TAB lentelej kad pažiureti žaidejo info. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Ši maža komanda palengvintu žaidima, jai nori pažiureti draugo info lentele tai turi ieškoti draugo V_P TAB lentelej. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tough_Egyz 113 Parašė Rugpjūtis 26, 2016 Aš už, kadangi pats kartai noriu pasižėt draugo informaciją ir reikia knistis per TAB kol surandi nick. Black_Mirror 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Andrius_Mickas 3 Parašė Rugpjūtis 30, 2016 Sutinku, kadangi jai žinai vien vardą, tarp tab ilgai ieškai, ir šiaip patogiau, aš bent jau įpratęs rašyti /info V_P/ID, o čia to nėra. Būtų malonu pamatyti tokią idėją įgyvendintą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kornelijus_Webas 38 Parašė Rugpjūtis 31, 2016 Aš už. Pvž kada pd dirbi, baudą žmogui duot nori, tai dar per tabą knistis turi, kad pasižiet kur dirba, ar gaujinis, ar ne... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bmwbmw 62 Parašė Rugpjūtis 31, 2016 uz manau tikrai gera ideja padetu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose