Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

(0.1.6.5) Užduotys

Henry_Setaga

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Henry_Setaga


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki, siūlau sukurti kažką panašaus kaip užduotys pvz. parašai komanda /uzduotys ir išmeta lentele su užduotimis paspaudi ant pasirinktos pvz. surasti kažkokį daiktą ir prie užduoties yra aprašyta kaip atrodo vietovė kur tas daiktas yra suradus ta vietove ir daiktą prieiti prie to daikto ir parašyti kokia nors komanda pvz. /radau arba užduoties pavadinimą ir galbūt už surasta daiktą bus skiriamas nedidelis prizas. Žinau galbūt toks dalykas jau yra kitose serveriuose, bet manau, kad šio serverio administracija galėtų pagerinti šia įdėja.


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau padės naujokams arba senbuviams kai nebus kas veikti arba nusibos dirbti ir tiesiog norėsi pasivažinėti ir truputi praleisti laiką ne vien dirbdamas.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jaigu kartais sumastytu padaryti, tai jaigu reiktu rasti vietą ar daiktą tai kiekvienam žaidėjui būtų atskira vieta, kad nebūtų taip, jog vienas rado ir visiems pasakinėja už eurus ar dalintusi forumuose, tokiu atvėju būtų net nebeįdomu vykdyti tų misijų, nes visi žinotu tikslią poziciją kur tai yra.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.