Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

pasiulymas su darbų kurimu serverio versija 0,1,6

Gravedigger

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Grave_Digger


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: galimybe kurti darbo vietas patiem žaidėjam bet 1 žaidėjas turetu nusipirgti licenziją kokia kad galetu kurti darbo vietą + žaidėjas kuris yra savininkas sukurtos dabovietes gautu po 10procentu nuo kitu žaidėju dirbančių jo sukurtoje darbovietėje (pvz. žaidėjas sukuria narų darboviete į jo darba isidarbina žaidėjas. jis plaukiaja su kokiu reefer laivu i tam tikrus taškus vandenyje ir jose turi nert i vandeni paimt pvz nuolauža ar koki kita daigta už tai gauna 100 ir už tai kad darbuotojas ivygdė darba serveris darbovietes savininkui praveda 10 proc to darbininko atlygio tai butu 10e i darbovietes sav saskaita.


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: suteiktu galimybe kurti darbus patiem žaidėjam su ivairiais atlyginimais i min ir taip paivairintu darbu asortimenta ir pačio serverio išvaizdą nes kiekvienam darbui reik transporto kokio arba pastato :D


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): darbai galetu kartotis tai sukurtu ir konkurencija tarp dvieju žaidėju turinčius vienodas firmas ( tektu kaskuriam nuleist paslaugu kaina kad pakelt pelna arba atvirksciai ir vėl gi kažkas naujo butu serveryje)


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.