Pablo Esco 140 Parašė Rugsėjis 5, 2016 1) Jūsų Vardas_Pavardė: Pablo_Esco 2) Žaidėjo, kuris jumis apgavo Vardas_Pavardė: Nezinau 3) Tiksli data ir laikas kada buvote apgautas: Vakar 4) Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais(nuotraukos, video medžiaga): Pavoge mano vartotoja, ir pasisavino mano turimus pinigus! Labai noreciau sulaukti pagalbos Irodymai kad turiu pinigus : http://www.part.lt/perziura/0dc00d004b7034d9c6f41fcf3cc2db54535.png Patikrinkit ip is kurio buvo prisijungta ir pervesti pinigai, tai neatitiks mano ip. Mano ip: 86.100.223.145 Tomas_Quatros 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Daniel_Rose 73 Parašė Rugsėjis 7, 2016 Siūlyčiau tiesiogiškai susisiekti su pagr. administracija skype : greensidelt.pagalba Kiek rašiau dėl pagalbos ar panašių dalykų, iškart atrašydavo kai tik prisijungdavo ( geltonas - pasišalinęs, raudonas - yra prisijungęs ). Numeskite šią temą, jei klaus kokių klausimų - atsakykite ir viskas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo Esco 140 Parašė Rugsėjis 8, 2016 Siūlyčiau tiesiogiškai susisiekti su pagr. administracija skype : greensidelt.pagalba Kiek rašiau dėl pagalbos ar panašių dalykų, iškart atrašydavo kai tik prisijungdavo ( geltonas - pasišalinęs, raudonas - yra prisijungęs ). Numeskite šią temą, jei klaus kokių klausimų - atsakykite ir viskas. Rašiau, bandžiau, matyt labai jau užimti... Tiek to palauksiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Quatros 381 Parašė Rugsėjis 8, 2016 Nutrink ipą, dar nudozins, kas prieš tave, administracija pgr ir taip žino mūsų ipus, dar ft su paintu užtušuok ipą. Pablo Esco Matt_Escobar Badis_Chilll 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kahori_Nagatsuka 13 Parašė Rugsėjis 8, 2016 Labas, reikėjo dar ikelti nuotrauką, kad buvo prisijungęs iš kito IP. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Spalis 11, 2016 Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose