Abraham_Lincoln 757 Parašė Rugsėjis 5, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Smoke_Piktas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Dealer_Master • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas būdamas vip nariu stebūklingai išeina stebėti kitą žmogų nors esas tik vip narys + iš hp atsirado 4 miestelį prie būtų. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dealer_Master 0 Parašė Rugsėjis 5, 2016 Atsiradau ketvirtame mieste pasinaudojes VIP stotele, jei tau lag kai tu irasineji tai ne mano bedos. O tas laukas rodo kai eini i pastata. Delto taip ir rode. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Abraham_Lincoln 757 Parašė Rugsėjis 5, 2016 Atsiradau ketvirtame mieste pasinaudojes VIP stotele, jei tau lag kai tu irasineji tai ne mano bedos. O tas laukas rodo kai eini i pastata. Delto taip ir Nefreepostink ačiū, lauk prižiūrėtojų sprendimo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dealer_Master 0 Parašė Rugsėjis 5, 2016 Atsiprašau, jei tau VIP stotelės yra kaip sobeitas, tai prasitrink smegenis. Man vapse neįdomus tavo ban. Čia tik banini dėl to nes ner ka veikt, jau vusa vakara dm darai ir džiaukis kad papeikimas neatėjo, jau 5kart mane nusovet neskaitant kitų, Jei turėčiau aukštesnes pareigas, tokiems kaip tu būtų dedami ADMIN Draudimai, bei L.Ban už trukdymą žaisti. Aš normaliai kaip žmogus prisijungiu pažaist, pabendraut su kitais, o tokie piktžolės kaip tu neleidžia pasimėgauti geru žaidimu, bei griauna gerą serverio reputaciją. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Rugsėjis 6, 2016 Užblokavimo anketa patvirtinta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose