Int_Chill 22 Parašė Rugsėjis 8, 2016 Šablonas: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jack_Distillery • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Tomas,pravardes neturiu • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): Man šiuo metu yra 14metų,2002-08-05 • Jūsų gyvenamasis miestas: Mano gyvenamoji vieta yra netoli Klaipėdos randasi mažas miestelis Endriejavas (Nemuškit) • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Numesiu facebook Bimm Bamm (priimsiu visus jei kviesit)• Apibūdinkite savo charakterį: Sveiki,kaip minėjau esu Tomas,man yra 14 metų,mano charakteris nėra niekuom iskirtinis,esu gan linksmas,nemėgstu labai pasikėlusiu žmonių,esu labai paprastas.• Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Mėgstamiausia turbūt futbolas. • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Pasigirti kaip ir niekuom negaliu nes nieko neišsiskiriu iš kitū, • Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Laisvalaikiu duomiuosi futbolu,užsiemu futbolu bei kompo migtukų spaudinėjimu,laisvalaikiu einu susitikti su draugais pachillint,padedu tėvam,ir bandau užkariauti pasauli. • Kaip pradėjote žaisti SA:MP?: Samp pradėjau žaisti del draugų,tiesiog kalbėjomės ir jie žaisdavo samp užsimaniau tai pamėginti ir aš,jis mane labai užkabliavo todėl tai darau iki šiol. • Iš kur sužinojote apie GreenSide projektą?: Apie Greenside projekta sužinojau iš draugų,jie man pasiūlė šita servery galvojau tai bus niekuom neiskirtinis serveris,bet kai prisijungiau jis man labai patiko. • Jūsų serverio autoritetas, į ką lygiuositės, ko sieksite?: Nesilygiuosi į nieką nes manau kad geriausiai yra buti tokiam koks esi,na o sieksiu pavaduotojo posto. • Jūsų gyvenimo autoritetas, ko sieksite realybėje?: Gyvenime mėginsiu siekti didžiosios futbolo aikštės. • Ar turite brolių, seserų, augintinių?: Turiu broli,bei šuny kuris kaškur dingo bet *cenzūra* bus tų šunu turbūt... Sad Life • Ar turite merginą?: :DD tai ne aš neturiu merginos tai nė viena mergina neturi manes. • Jei norite dar plačiau papasakokite apie save: Kam reikia dar kaška sužinoti kvieskit į fb arba raštelkit į AŽ • Jūsų nuotrauka (privaloma):http://imgur.com/a/ZXNNjsrr klaidų yr Nenaudojamas_Vartotojas Mitchell_Collins Tomas_Quatros 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
J'Skinny 104 Parašė Rugsėjis 9, 2016 Ooo sw gražuoliuk, gal numeriuka? Ne ne juokauju sekmės tau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Int_Chill 22 Parašė Rugsėjis 10, 2016 Ooo sw gražuoliuk, gal numeriuka? Ne ne juokauju sekmės tau. Nesišaipyk Dėkui Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Rugsėjis 10, 2016 Labas vakaras s3km3s tau zaidime bei r3liam gyv3nime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Guest Chestnyj_Chelovek Parašė Rugsėjis 10, 2016 Sveikas, malonu susipažinti ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Whyte_Grump 0 Parašė Rugsėjis 10, 2016 Svx,malonū susipažinti,sėkmės tau sererije bei real gyvenime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gary_Weed 16 Parašė Rugsėjis 10, 2016 Sveikas, sekmės žaidime bei realybėje. Leo_Messis 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Int_Chill 22 Parašė Rugsėjis 10, 2016 Sveikas, sekmės žaidime bei realybėje. Dėkui Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Quatros 381 Parašė Rugsėjis 10, 2016 "tai ne aš neturiu merginos tai nė viena mergina neturi manes." Šitas tai pramušė Sėkmės tau real laif, bei sampe. P.S. atiduok save panom Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Int_Chill 22 Parašė Rugsėjis 10, 2016 "tai ne aš neturiu merginos tai nė viena mergina neturi manes." Šitas tai pramušė Sėkmės tau real laif, bei sampe. P.S. atiduok save panom Seni,dabar aš bandau susiorentuoti mokslose,na o merginos vėliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vasia_Gold 0 Parašė Rugsėjis 17, 2016 Sėkmės tau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Sanchezas 0 Parašė Rugsėjis 22, 2016 (redaguota) Sveikas, Sekmės tau žaidime ir realiame gyvenime Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti tą patį pranešimą keliose temose, kiekvienoje temoje pranešimas turi būti skirtingai argumentuotas; Redaguota Rugsėjis 22, 2016 Teddy Wudson Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Spalis 5, 2016 Tema rakinama. Temos rakinamos praėjus dviems savaitėms nuo paskutinio parašyto pranešimo temoje, esant reikalui ar norint pakoreguoti savo užrakintą prisistatymą parašykite į PM, susitarsime dėl temos atrakinimo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose