Impressible_Haze 4 Parašė Sausis 18, 2015 Sveiki nutiko man problema .. Žaidžiau sampa kaip ir viskas gerai pc išsjiungiau ryt ryte ateinu spaudžiu neleidžia neduoda išsijunkti.. Kas čia galetu buti? Skype: jason.fr126 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Sausis 18, 2015 į SKYPĘ NEKVIESIU. Manau, kad čia gali būti, kad netinka crackas, reikia kito cracko. Čia tik mano nuomonė. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
PaularDo 8 Parašė Sausis 18, 2015 Man tas pats buvo tiesiog install dariau ir viskas gerai veike. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 18, 2015 Gal mėginai modintis ir ką nors sudirbai , atsisiūsk iš čia , pats naudoju visą laiką tikrai veikia puikiai , yra crackas viduj . http://www.linkomanija.net/details?4610.Grand_Theft_Auto_-_San_Andreas Arba mėgink paleisti administratoriaus teisėmis . Tousaint_Haddlow Ernis_Sultan 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Sausis 18, 2015 Labas, pabandyk parsisiūsti iš interneto cracką ar naują GTA. Tikiuosu padėjau. >:pp Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 18, 2015 Manau pas daugelis žmonių taip budavo,čia tau tesiog susibugino,pabandyk uninstallinti gta ir vėl instaliuok,vistas turėtu būtų gerai,į skype nekviesiu,nes ten tik mano pažystami. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jean_Paul 29 Parašė Sausis 18, 2015 Žinau šita problema, čia Crackas arba bandyk per naujo instalinti, arba į kita diska arba folderi persimesk GTA. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Sausis 18, 2015 Pabandyk atsisiųsti iš ewaro. Aš seniai iš ten naudoju. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Luizas_Sanchez 21 Parašė Sausis 18, 2015 Buvus bėda ant seno kompo bet ne su gta, su rimtesnėmis programomis, bent mano tai windows'ai pareidinėjo prasidėjus tokiems errorams. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gerardas_Kawaii 191 Parašė Sausis 18, 2015 Koks dar crack'as ką čia pezat,reikia atsiusti iš microsoft,update'us ir padės,su savo crack'ais pezą čia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Luizas_Sanchez 21 Parašė Sausis 18, 2015 Koks dar crack'as ką čia pezat,reikia atsiusti iš microsoft,update'us ir padės,su savo crack'ais pezą čia. Gali nepadėt tie update'ai jei os užgraužti. Man padėjo tik perrašius juos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Fiodorov 4 Parašė Sausis 18, 2015 Perrašyk gta-sa visą. Galbūt trūksta kokio failo, užtat ir gali nepaleisti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Sausis 20, 2015 Pabandyk parsisiūsti iš interneto cracką ar naują GTA Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas 23 Parašė Sausis 20, 2015 iš ewar siųskis GTA, susitvarkis, nes čia kiek suprantu problemos su cracku ; installu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fantom_Live 271 Parašė Sausis 22, 2015 Manau dėl prasto GTA instalo taip galėjo nutikti. Siuskys Normalų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 22, 2015 Jeigu rašiaisi modus tai ištrink, nes gali būti kad dėl modu [jeigu rašiais] o jeigu ne siuskis nauja GTA ir SA-MP. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose