Mantis_Kent 86 Parašė Rugsėjis 11, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Mantis_Kent • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Greddy_Inversions • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas važiuoja surakintas , o pingas normalus. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Greddy_Inversions 3 Parašė Rugsėjis 11, 2016 Man pasibugino ir ban'as. Normaliai. Ir aš nekaltas, kad administratoriams nervai nelaiko ( draugas paklausė už ką banas ): Hot_Anonymous 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantis_Kent 86 Parašė Rugsėjis 11, 2016 Tu galvoji tavo tokie irodimai kazka irodo vaziavai normalei su normaliu pingu kaip visi surakinau o toliau nuvaziavai gali nesimazint. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Greddy_Inversions 3 Parašė Rugsėjis 11, 2016 Nu tai čia tie įrodymai, kad aš čytinau, nors pasibugino irgi čiudni Dėl manęs tegunie laimi nervai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantis_Kent 86 Parašė Rugsėjis 11, 2016 Irodimus kokius nors pateik kad tau pasibugino ar panasiai nes jei tu matei kad pasibugino bet toliau zaidei tada gaunasi serverio klaidu isnaudojimas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Greddy_Inversions 3 Parašė Rugsėjis 11, 2016 Irodimus kokius nors pateik kad tau pasibugino ar panasiai nes jei tu matei kad pasibugino bet toliau zaidei tada gaunasi serverio klaidu isnaudojimas O tai aš privalau visą laiką žaidimą filmuoti, kad iškilus problemai visada turėčiau įrodymų ? Niekur tokios taisyklės nemačiau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Rugsėjis 12, 2016 Užblokavimo anketa nepatvirtinta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose