Sangedas_Cavs 0 Parašė Rugsėjis 21, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Sangedas_Cavs • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Hugo_Gilera • Už ką buvote užblokuotas ?: Draugas buvo pas mane atsinešes savo nešojamajį kompiuteri pas mane, ir prisijunge prie mano interneto ir musu ip paliko tokie patys ir jam kompiuteris pradejo striginėti-lagginti nes mano internetas silpnas ir ji vijosi policininkas kuris buvo ir adminas, ir adminas galvojo kad jis cheatino ir gavos taip kad gavom banus abu. O as buvau prie pat savo draugo in game ir kai ji uzblokino priejau ir pasakiau kad jam laggino ir jis be žodžiu išvažiavo. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Neturiu nes neturime su draugu tokiu programu su kuriuomis galima nufilmuti. • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :http://www.part.lt/img/d45f89b6a9a6d4fcd607c986c004aea2953.png Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Rugsėjis 21, 2016 Atblokuotas nebūsite. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose