Aleksandr_Pistoletov 28 Parašė Sausis 18, 2015 http://imgur.com/a/uipDl/ Gero naudojimo! Jeremy_Colorado Lukas Front 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Belgas_Granata 12 Parašė Sausis 18, 2015 *cenzūra*.... Afigieni ypač ta blondine tai Ledas.... Kelk daugiau tokiu ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aleksandr_Pistoletov 28 Parašė Sausis 18, 2015 *cenzūra*.... Afigieni ypač ta blondine tai Ledas.... Kelk daugiau tokiu ! Dėkoju,kai surinksiu 5like atnaujinsiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas Bandito 112 Parašė Sausis 18, 2015 O sv, bendravardi drg, gražūs Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Sausis 18, 2015 Nu neblogi tokie atrodo kaip nuo saulės tokie pablukimai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Colorado 11 Parašė Sausis 18, 2015 Kaip visada tavo avatarai gražūs Ignai, galėjai tik įvairesnių temų padaryti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Sausis 18, 2015 Ignai, patarimas - daryk įvairesnių avatarų, ne vien merginų, kaikurie per tamsūs/šviesus. Priimk mano kritika ir pasitaisyk, o šiaip tai geri. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 18, 2015 Gražūs avatarai labai net,bet kaškokem serveryje aš juos mačiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 18, 2015 Nepatiko didis, o taip tai visai nieko, iš bėdos gerai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
PaularDo 8 Parašė Sausis 18, 2015 Visai neblogi avatarai bet reiketu kad tie avatarai butu dydesni. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jean_Paul 29 Parašė Sausis 18, 2015 Ignai maladėc, tavo avatarai yra visada nuostabus, šaunuolis jog pasidalini Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 18, 2015 Puikus avatarai,labai patiko antras pasiimčiau ji jei galima būtų,sėkmės tobulėt tavo avatarai puikus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 19, 2015 Merginos , merginos ir t.t , visi avatarai vien iš jo , man jau jie pradeda atsibosti , mažos rezoliucijos , kvadratiniai , kitą kart padaryt tokio stiliaus kaip mano . Ir dydi kitą . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aleksandr_Pistoletov 28 Parašė Sausis 19, 2015 Gražūs avatarai labai net,bet kaškokem serveryje aš juos mačiau. Von freeposterį tuo pačiu ir vagies gabale. Šitie avatarai yra mano ir tik mano,tai paliūdyti gali minia žmonių. Šitie avatarai yra patalpinti Invision_White , Deividas_Britas projekte. O tu mano pačio darytus avatarus keli Edga_Kesa , Jason_Franklin tinklapyje,tad geriau tylėk. Merginos , merginos ir t.t , visi avatarai vien iš jo , man jau jie pradeda atsibosti , mažos rezoliucijos , kvadratiniai , kitą kart padaryt tokio stiliaus kaip mano . Ir dydi kitą . Man asmeniškai 250x150 , 300x150 jau pabodę,todėl kuriu paprastus 150x150. O dėl tematikos , sutinku pilnai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Derek__White 0 Parašė Sausis 19, 2015 Gražus avatarai, dėkui viena aš paimsiu sau. ;] Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arvydas_Torres 62 Parašė Sausis 19, 2015 Iš ties gražūs avatarai Keletą rasiu kur panaudoti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mad_Money 0 Parašė Sausis 19, 2015 Lučio avatarai geriausi. Pasiimsiu kelis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And Morello 51 Parašė Sausis 19, 2015 Nepatiko rėmeliai, sugalvok ką nors irginalesnio. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Vasaris 7, 2015 Puikus gfx darbas/ darbai sėkmės tau dirbant toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose