Sweet_Energy 57 Parašė Rugsėjis 27, 2016 1) Jūsų Vardas_Pavardė: Tavo_Velnias , Sweet_Energy 2) Kokios pagalbos jums reikia?: Taigi sveiki žodžiu serveryje buvau gaves IP ban dabar man ji atbanino ir nebepamenu šiu dvieju vartotojų slaptažodžių t.y Tavo_Velnias , Sweet_Energy ir kuris ten gmailas buvo uždėtas nepamenu išmeginau visus kuriuos atsiminu bet neivienas netiko šie vartotjau ira abu mano. 3) Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą: Apibudinau viršuje Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Quatros 381 Parašė Rugsėjis 27, 2016 Norint sulaukti greitesnės pagalbos susisiek su Roku per skype : greensidelt.pagalba Sėkmės tau susigrąžinant savo accountus! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Rugsėjis 27, 2016 Tema rakinama. Visa galima pagalba suteikta. Kontaktai pateikti. Jei kils dar klausimų ar nepavyks susisiekti su Roku rašyk man Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose