Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigracija Augis_Diablo

Augis_Diablo

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Augis_Diablo

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​Nesenai butu 2016-09-28 prisijungiau ir man patiko nes žiuriu tokio tam servery žinomo žmogaus video tai butu Clemetean Tv . 

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :Apie 3-4metus

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Kaip ir sakau iš Clementean Tv žejau jo  video ir man visai sudomino šis serveris.​

Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? :Nes sena serveryje nebuvo tokio tikroviškumo nei šitam.Ir ieškojau naujų serverių nes atsibodo tam pačiam žaist visa laika. 

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip įgdžiau nebuvo sunku.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​Dabar dirbu medkirčiu . Bet ant draugo acc lošiau ir man labiausei patiko gaisrine,medkirtys jei be pakvietimo o jei su tai furistai visai nieko. O nuobodaus net nera čia viskas padaryta kad nebutu nuobodu.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Nebuvo sudetinga rasti šia parduotuve.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​Kuo toliau tuo mažiau pradėsiu geriau žinot mepa. O dabar dar dažnai.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Dar nebuvau ,bet buviau sutikes čyta.

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Kiek mačiau pakanka o rast nera sunku.

Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? :Taip naudojau ir man jie suteikė labai vertinga pagalba. 

Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? :Taip teko kviesti taxi.Atvaževo ganetinai greit. 

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Man kolkas viskas aišku.

Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Žinokit nieko keist nereik mano manymu ir taip viskas gerai ir smagu žaist kar tu su jum.

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

• Nariai peržiūrėję temą

1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.