Leonard_Martinez 37 Parašė Rugsėjis 30, 2016 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Leonard_Martinez 2. Kokio tipo darbais dalinsitės? (Parašai, avatarai ar kt.): Avatarais 3. Jūsų atlikti grafikos darbai? (jei turite labai daug geriau kelkite į spoilerį nei visus tiesiai į temą): http://imgur.com/a/WUuPd 4. Trumpas komentaras apie darbus (kiek laiko užėmė, ar seniai užsiimi GFX kūrimu ar kt.): Sveiki visi grįžau po gan ilgos pertraukos, vėl kažka užsiimti su PS(CC), tai vat tokius darbus kolkas matote, atietyje bus žymiai gražesniu manau, o dabar tiesiog galite plaikyti mane, ir jeigu norite UPDATE, tai paspaudžiam LIKE mygtuką. Deffi_White 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
David_Helm 2 Parašė Rugsėjis 30, 2016 Mano nuožiūra galėjai labiau pasistengti, nes dabar pagrinde tik rėmelius uždėjai..Na, bet vis dėl to sėkmės tolimesniuose darbuose manau bus geresni laikui bėgant Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
smotrim 25 Parašė Rugsėjis 30, 2016 Ištąsyti ir dydis negražus, lauksim kitų avatarų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Bet 26 Parašė Rugsėjis 30, 2016 Jau tokie labai paprasti tiesiog man atrodo tik dydis pakeistas ir visas. Bent galėjai kokiu efektų dadėt ar taip ko nors. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Spoiler 2 Parašė Spalis 2, 2016 avatarai ner, kad butu labai grazus, nes efektas negeras. stockai irgi blogi parinkti. zdz gl next time.:x Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svečias Parašė Spalis 31, 2016 TEMA RAKINAMA:• Nuo paskutinio jos aktyvumo praėjo daugiau nei 2 savaitės (14 dienų). Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose