Nogame_Nolife 0 Parašė Spalis 3, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Nogame_Nolife Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Šio serverio žaidėjas esu jau gan senai. Kadangi atsitiko taip, kad buvau išprašytas iš šio serverio dėl teisybės sakymo t.y. pasakiau kad man nepatinka kaip vairuoja taksi vairuotojas buvau užbanintas. Kadangi istorija ilga, šioje dalyje ir neišsiplėsiu. Nusprendžiau viską pradėti iš naujo ir emigruoti į šį serverį. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 5 metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Žiūrėdamas įvairius youtuberius (šioje dalyje neatskleisiu youtuberių vardų) Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Aš toks žmogus, kuriam tikrai labai sunku įtikti ir surasti tinkamą žaidimo serverį kuriame galėčiau praleisti savo laisvą laiką. Todėl pagaliau radau tą serverį kuris man tinka ir patinka. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Žinoma kad taip. Misijos nebuvo sunkios. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Jau nuo pat pirmo atėjimo į serverį aš pradėjau dirbti medkirčiu. Šis dabar man patiko, todėl net dabar dirbu šį darbą. Nuobodžiausio darbo šiame serveryje dar neteko dirbti. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Elektronikos parduotuvę nebuvo sunku rasti. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Kiekvieną kartą kai tik kur nors važiuoju. GPS yra mano pagalbininkė kuri padeda susigaudyti šiame serveryje. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Tiksliai nepamenu kas, bet taip. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Šį transportą rasti nėra sunku. O dviračiai ir mašinos yra puikus sprendimas! Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Šios komandos man dar neteko naudoti. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip, šią komandą teko naudoti kai norėjau nuvažiuoti į medkirčių darbą. Bet deja, pirmą kartą iškvietus taksi mano iškvietimą priėmė, bet niekas taip ir neatvažiavo. Nesupratau ar tai buvo pasišaipymas ar kas nors kitas? Kitą kartą iškvietus taksi, į mano iškvietimą buvo sureaguota žaibišku greičiu. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Iš pradžių nežinojau kaip pavalgyti, nes tai tikriausiai per daug sudėtinga. Galėtu I raidę paspaudus atsidaryti inventorius ir ten galėtum pavalgyti. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Nieko keisti nereikia, viskas ir taip aišku. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Spalis 5, 2016 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose