Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.6.5] Įdėja gaujoms.

Rafaelis_Kirminas

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rafaelis_Kirminas

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi, sveiki visi, esu paprastas serverio žaidėjas, kuris nevisiems ir yra žinomas. Norėčiau pasiūlyti įdėją gaujoms, inai neturi būti įgyvendinta dabar, tai gali įvykti po kiek laiko kada serveryje žais daugiau žaidėjų [Mano nuomone tikrai serverį papildys daugiau žaidėjų]

Pats įdėjos tikslas padaryti gaujas realiasnes negu jos yra dabar, nieko nesakau unikalios gaujų sistemos tikrai žavi dauguma serverio žaidėjų, tačiau tai neatitinka realybės, kur matyta, kad gauja turėtu savo tikra baze, su tvorom vartais? Niekur, gaujos gyvena gatvėsę, ten užsiima savo nešvariais reikaliukais.

Pirma įdėja kuria siūlau yra padaryti gaujas LS mieste, jos kaip įprasta GTA San Andreas žaidime yra 4 ir visos yra LS mieste - Grove StreeBallasLos Santos vagos ir žinoma Los Astecaz.

Žemėlapis kaip atrodytu LS miestas jeigu serveryje būtų 4 gaujos- >ČIA<

Dabar paaiškinsiu viską kas yra parodyta šiame žemėlapyje:

Žalia - Grove gaujos Hood - Jo negali pasisavinti kitos gaujos tai yra vienintelė gaujos terotorija kuria gali grobti ir už ją prašyti išpirkos.

Geltona arba oranžine - Vagos teritorija taisyklės tokios pat kaip Grove street gaujos hood.

Purple - Ballas teritorija taisyklės tokios pat kaip ir Vagos/grove.

Žydra - Astecaz gaujos teritorija taisyklės tokios pat kaip ir ankstesniu gaujų.

Rūda - Grobiamos teritorijos, jas gali grobti kitos kaujos ir pasisavinti sau, šiom teritorijom turiu įdėja.

Rūdos spalvos teritorijos yra grobiamos, jas galima grobti visada jeigu gaujos lyderis ir 5 gaujos nariai įvažiuoja į teritorija užlipa ant kažkokio pickup ir laukia 10 minučių kol teritorija būna jų, tačiau per ta laiką teritorijos savininkai gali ja gynti, jie privalo ja gynti, tai gaujai per racija praneša, kad jų teritoriją bando pasisavinti kažkokia kita gauja, jie privalo važiuoti/bėgti/skrysti ar kitu būdų nusigabenti į ta vietą ir ja gynti, nėra skirtumo ar toje gaujoje yra lyderis prisijunges ar ne, ta teritoriją gali grobti kita gauja.

Užgrobus teritoja arba pasisavinus, gaujos lyderis gali "nupirkti" Botus tokius kaip stovi banke, tačiau žinoma gaujinius ir ten atspawninti, privažiavus serverio žaidėjams prie tu "Bot'ų" jie paspaudžia "Y" raidę ir gali nusipirkti nelegaliu prekių, žaidėjams nusipirkus prekiu pinigai eina gaujai į pelną, o prekės nusiima iš sandelio, tai būtų paprastenis būdas gaujoms užsidirbti, o serverio žaidėjams apsirūpinti apsauga.

Žinoma būtų neįdomu jeigu teisėsauga nieko negalėtu padaryti tiems "Bot'ams" taigi teisėsauga gali nuvažiuoti prie tu botų, žinoma su direktorių/pavaduotojų ir jiems daryti kratą, kratas vyktu kokias 10 minučių, tuomet dalis gaujos prekių atsiduria į "Enforcer" transportą ir yra gabianamos į GSPD saugyklą, tačiau kol jie važiuoja gaujiniai gali toliau bandyti atgauti tas prekęs, kuomet enforceris būna periimtas gaujinių, gaujos lyderis gali į ta enforcerį ilipti ir važiuoti į hudą, kad prekės būtų iškrautos atgal į sandelį, jeigu "Enforcer" transportas sprogsta, tuoje vietoje atsiranda dėžė su paketais ir ja gali iškrauti tiek prekių savininkai tiek ir kitos gaujos, tai jau būtų karas dėl paketų, tačiau žinoma ir teisėsauga gali naikinti paketus, tiesiog stovėdami prie dėžės ir laikydami "Y" raidę, kuo daugiau teisėsaugos narių tuo daugiau paketų jie sunaikintu, tačiau tai užtruktu kokias 15 minučių, kol jie sunaikintu visus paketus, nes būtų nesamonė jeigu paketai susinaikintu per kelias minutes, o gaujos negalėtu dėl jų pakovoti [Jeigu enforcer mašina įkrenta į vandenį paketų dėžė atsiranda šalia vandens, nes jeigu ne tai būtų greitas būdas naikinti paketus, tiesiog įvažiavus į vandenį.].

Dabar kita įdėja.

Kaip gaujoms užsidirbti.

Na kur matyta, kad gaujiniai važinėja su darbine mašina ir užsiidirba pinigus? ogi niekur.

Taigi turiu šiokia tokia įdėja, kaip gaujiniai galėtu užsidirbti pinigų.

Tiesiog žudydami kitos gaujos narius arba teisėsaugininkus.

Vienas nušautas teisėsaugos narys - 200LT

Kitos gaujos narys - 500LT

Jeigu gaujiniai nušauna nekalta civilį - -100LT, kad gaujiniai nustotu žudyti paprastus serverio žaidėjus.

Pinigu gaujiniai negautu jeigu nužudo viršuje paminėtus asmenys, grobiamoj teritorijoje.

Na štai tokia mano įdėja, ją tikrai galima tobulinti ir ištobulinti iki kažko nerelaus, tiesiog gaujiniams tikrai trūksta veiksmo, jeigu tai būtų įgyvendinta, tai gaujos tikrai pasidarytu labai aktyvios, nesakau, kad visa tai turi būti įkelta dabar, tačiau su laikų viskas įmanoma. :)

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:  Labai įdomu būtų būti gaujinių. :)

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Viska uz esu zinau sita sistema nes vienam projekte buvo bet ne esme dabar tas nu krc jeigu sita sistema darytu tai pirmiau reike kazkaip didinti zaideju kieki nes dabar kazkur 100-180 berots zaidzia o ar uzteks tu zmoniu i visas 4 gaujas ? na ta prasme ne po 10 zmoniu nes tikrai neidomu butu.. kitas dalykas kad labai bus tuscias ls miestas kitaip tarian visas ls plotas bus kaip ir gaujos miestas ar kas kita net nesugalvoju kaip ji pavadinti. Tad manau tekti imesti siokio tokio veiksmo i ls Dar dar kitas yra gan per dideli pinigai uz nuzudymus nu bent mano nuomone galetu butu teisesaugininkas 50eur gaujinis 75Eur kodel nes pvz per kokios grobimus labai lengvai tuos mentus kapot ir dar + premijos buna ir algos nu krc turbut supratai. Kas dar cia mhm.. ai ir del civiliu saudymo manau nereikia kad 100lt nuimtu nes dabar nera taip kad visi tik kapotu tuos zaidejus ir + uz tai dali atsakomybes pasima mentai nu ta prasme nesaugo miesteliu ir pns (mentam daugiau veiksmo bus) + prie tu paciu civiliu zudymo galetu buti tokia sistema nu krc panasiai kaip samdomi zudikai kur tipo pasirasai sutarti kad uz tokia ir tokia kaina nuzudomas zmogus t.y ismeta gui lentele ir gaujinis priima arba atmeta uz tam tikra suma tam uzsakovui (kuris sumoka pinigus gaujiniui) iskart nuima pinigus jeigu gaujinis sutinka bet gaujiniui tu pinigu neduoda.bet tuos pinigus gaujinis gaus automatiskai kai nuzudys reikema asmeni per 1-2h o po 1-2h jei gaujinis nenuzudo automatiskai pinigai gryztu uzsakovui,, o jeigu gaujinis nusauna jis gauna tam tikra suma uz kuria pasirase sutarti o uzsakovui auto pranes zinute kad nuzudytas per kiek laiko ir su kokio ginklu.. P.S CIA MANO NUOMONE BET IDEJA OSUM :]]

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.