Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.6.4] Namo interjero galimybės.

Mantas_Verone

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mantas_Verone


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:


Manau, jog nėra logiška (ir nepradėkim diskutuot, kad 'juk čia žaidimas'.), manau ne man vienam keista, kad namuose gali valgyti kur papuola kad ir tualete, muzika įsijungti taip pat gali, kad ir prie laukinių durų, su mašina įvažiuodami juk nepapuolame bet kurioje namo vietoje, tiesa? Galima būtų padaryti, jog nusistatytum pats vietą kur valgyti (virtuvėje, prie šaldytuvo), muzika leisti galėtum tik priėjus prie to muzikinio centro, o ne būnant per kelis kambarius nuo jo.


Ir aplamai.. namuose nebūna visalaik jau paruoštas valgyti maistas, pasistačius virtuvę būtų galimą gaminti, o principas būtų kaip žvejybos, kraunas procentai spaudinėjant tam tikrą mygtuką, nes tikrai užknisa spaudinėti rodykles (suprantant ką noriu pasakyt.), jog iš 7-8 kartu pasipildai net nepilną alkį.. o daugiau iškart negali nes serveris tau rašys "nefloodink tiek daug kartų komandų ar žinučių."


Garaže iš 'oro' kraunasi mašinos elektra. Juk dabar visi apsistatom savo garažus įvairiausiais įrankiais ir panašiai, jie juk ne paveikslai kad pasižiūrėt į juos, galėtume pirmą kažką padaryti (prijungti laidus kokius ar dar kažką.) ir tik tada krautųsi elektra.


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Serverio sistemų tobulinimas, nėra taip jau įtin svarbu, bet serverio geresnė kokybė niekad nepamaišys. ;)


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.