Pinkis_Master 2 Parašė Spalis 8, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Pinkis_Master • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kaip pastebėjau ,kad /v ir /vc yra vienos spalvos ,o tas reiškia ,kad sunku suprasti kada skelbia į vip chata ,o kada į pgr. Tai mano siūlymas yra išskirti chatų spalvas ,ar kaip nors kitaip pakoreguoti ką nors. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų mažiau susimaišimo tiek patiems vipas ,tiek žaidėjams. Sorry dėl versijos ant temos susimaišiau ,tai pasiūlymas būtu [0.1.6.5] versijai. Mindaugas :* 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Andrey_Chesnokov 178 Parašė Spalis 8, 2016 Mano nuomonę, su /v ir /vc spalvomis yra viskas gerai, tiesiog, turi skaityti kur parašei, arba į ką parašė, aš prieš šią idėją. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dvasiv_Javri 8 Parašė Gruodis 31, 2016 Man tai nieks netrugdo reik ziurėt kaip parasyta [vc] [v] Edga_Boss 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tim Burton 11 Parašė Sausis 1, 2017 Viskas gerai yra su tom spalvom , reikia tik skaityti kas parašyta. Prieš būtų visiška nesamonė. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose