Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Tim Burton

Neaktyvus

  • 33

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

  1. Tr. priemonė parduota. Tema rakinama.
  2. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tim_Burton • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Jack_Free • Už ką buvote užblokuotas ?:Serverio daiktų prdavinėjimas už realius pinigus • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :http://www.part.lt/perziura/72fb2a081978ea42885c931a0fc24cd389.png • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :http://www.part.lt/perziura/f3a88aa39d8731cacd46a421c94e3fdc389.png
  3. Būstas parduotas. Tema rakinama.
  4. Sveikinu visus su naujais metais! į dalybas tikrai ateisiu
  5. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tim_Burton 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Nuotraukoje matosi. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): http://talpix.lt/u/mTmOkXg 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 200.000eur. 5. Papildoma informacija:
  6. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tim_Burton 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodama būstą, (tipas, miestelis, baterijos kolektorius (jei yra ir įmanomas), stogo spalva (tik ant namų), interjeras, garažas (ar yra): Nuotraukose matosi. 3. Pateikite parduodamo būsto nuotraukas (išorė, interjeras, garažas): http://i.talpix.lt/6qrhG.png http://i.talpix.lt/wzKlT.png 4. Kaina, kiek norite gauti už būstą: 300.000eur (nebėra baldų) 5. Papildoma informacija:
  7. Gera įdėja , nes pavidžiui išmete tave iš mašinos ir vėl turi mokėti pinigus.
  8. Tu tik pažiurėk koks didelis Vinwood'as yra kas dar blogai jeigu būtų netoliese kurnors miestelis tikrai sutikčiau , o dabar nėra tai prieš.
  9. Viskas gerai yra su tom spalvom , reikia tik skaityti kas parašyta. Prieš būtų visiška nesamonė.
  10. Iš dalies tikrai gerai sugalvota , nes esu pats dirbęs medkirčiu ir iš manęs bandė vogti malkas. Ir nesamonė pats vargsti pjauni ir t.t... o kiti ateina ir vogia.
  11. Prieš tikrai , neapgalvota gerai įdėja reikia patobulinimu daug. Ir nesamonė būtų afk prabūni su 50 star 30 minučių pareini be star jau esi...

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.