Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Blogas apie serverį

San_Xenon

Rekomenduojamas pranešimas

85c31ec6a135023327fec3e2a43cc03c107.png


 


♦ Serverio pirminiai įspūdžiai užsiregistravus ♦


 


Dauguma serverio žaidėjų atkeliauja čia iš įvairių projektų, dažniausiai parekomenduoja žaisti draugai. Daug kas tikisi čia kažin ko - čia bus tobuliausias serveris, kuriame įmanoma žaisti Lietuvoje. Tik užsiregistravus iškart galime pagirti šį serverį - unikalumas. Iš naujoko pusės, viskas yra įdomu ir, mano manymu, pakankamai aišku. Naujokas iš pradžių susipažįsta su serverio vietovėmis bei pačiomis galimybėmis, žodžiu viskas yra tarsi "ant delno". Įvairių naujovių taip pat nemažai. Naujokams pradžios apmokymai ypač patinka, kadangi jie gali sau užsidirbti pinigų pradžiai, žodžiu - būti savo žaidimo kalviais. Būtent šiame serveryje naujokas gali pasijausti serverio dalimi, aplamai kažko vertas, nes čia visi yra lygūs ir visiems yra vienodos galimybės. 


 


♦ Įsivažiavus projekte - darbas įvairiuose darbuose su pakvietimu bei be pakvietimo ♦


 


Kiekvienas naujokas nori čia kažkur įsidarbinti, nuo kažko pradėti. Dažniausia pradžia serveryje - darbas be pakvietimo. Kai kurie darbai yra gerai žinomi iš kitokių projektų - picų išvežiotojai, šiukšlininkai, gaisrininkai. Kas labai sudomina šiame projekte, tai nauji darbai, kurie galbūt nebuvo niekur matyti, tai - ūkininkai, medkirčiai. Šiuose darbuose dirba didumos žaidėjų (neskaitant picų išvežiotojų), kadangi daug kas nori patirti kažką naujo - manau visi nori čia matyti kuo daugiau naujovių ir unikalumo. Kiekvienas darbas be pakvietimo yra tikrai sudomintas ir sukurtos unikalios sistemos, dauguma jų yra susijusios su stabiliu serverio gyvavimu, egzistavimu, yra labai svarbios GreenSide serverio gyvenimui. Darbai su pakvietimu taip pat neliko pamiršti - kuriamos unikalios sistemos, kurios lygiai taip pat sudomina žaisti, kaip ir darbuose be pakvietimo. 


 


♦ Serverio žaidėjų blogoji pusė bei pats serverio mentalitetas ♦


 


Nors serverio sistemos unikalios, bet čia didžioji dalis žaidėjų nepasižymi gerosiomis savybėmis. Serveris turi ydų, kurias turi sutvarkyti patys serverio žaidėjai: Apgavystės, besaikis kauliuko žaidimas, daužtumo lyginimas. Iš tikro nieko keisto, jog taip yra, kadangi dauguma žaidėjų atkeliauja iš įvairiausių projektų. Apgavystės žinomos visur, ne išimtis ir šiame serveryje - žaidėjai stengiasi įvairiais įmanomais būdais apgauti žaidėjus, jog pasidaryti sau naudos, pvz. apgaulingas tarpininkavimas ir pnš. Kauliukas - dar viena yda. Žaidėjai viską, ką užsidirba, pralošia ant kauliuko. Žinoma, yra procentas, jog tu iš jo užsidirbsi, bet šansas nėra toks jau ir didelis. Pavyzdys - žaidėjas užsidirba iš savaitinės algos 15 000 €, kuriuos tuojau pat pralošia prie skelbimų kontoros žaisdamas kauliuką. Po to būna įvairūs verkimai, grasinimai, bet patys niekada nepagalvoja, jog patys yra kalti, jog žaidžia kauliuką ir neišgali įpirkti namą arba tr. priemonę. Dar vienas dalykas - daužtumas. Šiame projekte jis VISIŠKAI NIEKO NEREIŠKIA. Argi transporto priemonė pasikeičia nuo to, jog kažkoks žaidėjas ją susprogdino? Manau nereikia transporto priemonės nuvertinti dėl to, nes daužtumo sistema buvo sukurta vien dėl įdomumo, jog būtų galima pasižiūrėti koks yra jos daužtumas. Aišku, atsiranda tokių žaidėjų, atėjusių iš kitų projektų, kurie apie transporto priemonę sprendžia tik iš daužtumo - ar čia logiška? Manau serverio žaidėjams tikrai reikėtų keistis. 


 


♦ Serverio komanda ♦


 


Serverio komanda turi savų atspalvių. Vieni komandos nariai yra labai draugiški, rengia eventus ir noriai padeda, o kiti yra tingūs ir net piršto nepakrutina. Pasitaiko tokių atvejų, kai administratorius per /padmins į pagalbą atsako angliškai, rusiškai, pvz. Wait a minute, done, sejčas ir t.t. Kaip naujokui susigaudyti tokiu atveju, kur yra elektroninė parduotuvė ar pnš. ? Galbūt žaidėjas nesupranta angliškai ir jam tiesiog tai yra paprasčiausias kosmosas? Kiti komandos nariai, kaip ir minėjau, noriai padeda ir tokiems net negaila parašyti pagyrimo. Manau tokie komandos nariai tikrai išaukština serverio vardą ir padeda jam plėstis. 


 


-- Serveris turi savo trūkumų bei pliusų, manau reikėtų į mano nuomonę atsižvelgti bei daryti išvadas, peace. --

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Na viskas pararašyta lyg mano ranka, nes viskas parašyta ką galvoju serveryje žaisdamas. Tik keista, kad smerki Rage, na jo, dabar ilgai nelošiau ir nežinau ar jis pasikeitė ar ne, bet jei kelis kartus atsakė angliškai naujokams, tai nemanau, jog tai didelė problema, nes gi šiais laikais anglų kalba yra nr.2  ;)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Na viskas pararašyta lyg mano ranka, nes viskas parašyta ką galvoju serveryje žaisdamas. Tik keista, kad smerki Rage, na jo, dabar ilgai nelošiau ir nežinau ar jis pasikeitė ar ne, bet jei kelis kartus atsakė angliškai naujokams, tai nemanau, jog tai didelė problema, nes gi šiais laikais anglų kalba yra nr.2  ;)

 

Rage tikrai nesmerkiu, tiesiog paimiau jį kaip pavyzdį, o šiaip nieko nei įžeist nenoriu nei ką.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas. Ačiū už savo išsakytą nuomonę apie serverį, bet kažkaip matau negatyvią nuomonę mano atžvilgiu. Sakai, kad aš į visus klausimus atsakinėju angliškai? Kad nelabai... Sutinku - į /kill prašymus dažniausiai atsakau parašymu done (atlikta), bet nei aš šį atsakymą pradėjau naudoti pirmas nei ką, o ir pats žodis yra greičiausiai mokinamas pirmais anglų kalbos mokinimosi metais, kol tuo tarpu ir kill prašymas yra angliškas (apie jokius kitus klausimus atsakinėjamus anglų (ar juo labiau rusų) kalba net jokių minčių nėra). Betkokiu atveju priimu kritiką sau ir jei yra žmonių kam tai kliūna - lai būna taip, kaip jie nori.

Dar kartą dėkoju už savo nuomonę, bei blogų skilties gyvinimą.

Tema išskiriama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Perskaičiau visa teksta, pradžioje pradėdamas skaityti man atrodė kad bus neidomu, bet skaičiau toliau ir vis daugiau perskaičiau vis labiau sudomina mane tas tekstas. Tai dedu dideli patinka už pastangas ir tokį gera darbą !


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias

TEMA RAKINAMA:

• Nuo paskutinio jos aktyvumo praėjo daugiau negu 2 savaitės (14 dienų).

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.