Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[Serverio pasiūlymas] Lobis

Rafael_Nadal

Rekomenduojamas pranešimas

✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rafael_Nadal

✔ Koks tai pasiūlymas: Sena lobio sistema, bet šiek tiek galbūt patobulinta.

✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pasiūlymas gan paprastas. Atsimeniau labai sena sistema su lobiu. Reikėdavo ją iškasti mirusiųjų miestelyje. Taigi siūlau padaryti kažką panašaus.

Visų pirma prizas būtu kažkiek xp ir kažkiek eurų. Trakim tarp 100-1000xp ir tarp 500-5000eurų. Taigi aš manau ydomiau būtu, kad mirusiųjų miestelyje eitu rasti tik raštelį. Raštelyje parašytu užuomina kur yra lobis ( tarkim visam samp mape ). Pvz: lobis slepiasi po oro uostu garaže. Kaipkurios galbūt žinutės būtu dar ydomesnės ir pnš. Nuvažiavus į SF miestą lakstant po tuos garažus ieškotum lobio toliau. Taip pat jau jūsų reikalas ar norėsite pasakyt kažkam kur jį ieškoti ar pats vienas ieškosi. Taip pat lobiui reikėtu kastuvo. Kastuvą nusipirkti galėtum arba baldš parduotuvei arba kioskelyje ( kaip geriau savininkui skriptinti). Ieškojimo būdas /lobis reikėtu rašyti. Taip pat lobis galėtu atsiradinėti kas kokias 3-5 valandas po to kai jis būna rastas.

✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Dar vienas užseiėmimas žaidėjams kurie per laisvą laiką neturi ką veikti, bei manau unikali sistemėlė.

Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):

 

 

Kitus mano pasiūlymus rasite mano profilyje. Komentuojam :)http://greenside.lt/...2-rafael-nadal/

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tas jau yra begalėj serverių. Aš prieš, laikausi tokios nuomonės, kad viskas kas kopijuota yra bevertis dalykdalykas. Yra begalė kitu budu padaryt serveri idomesbi.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.