Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Emigruoju Puff_Meskis

Puff_Meskis

Rekomenduojamas pranešimas

Anketos šablonas:

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje 

Puff_Meskis

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ 

Nuo 2016.10.11 Dienos

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :

Į SA:MP Pasauli įstojau 2011 Metais, 5 Metai jau kaip SA:MP Žaidžių

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​

Iš draugu, pažįstamų, bei pamačiau SP Forume (nereklama)

Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? 

Senaji serveri palikau vien dėl to kad nebuvo įmanoma jau žaisti serveryje, visi darė ką nori po biški vis atsirasdavo bug'u kurių niekas netvarkydavo, tai bug'ais pradėjo naudotis, buvo galima buginti pinigus,kreditus, Na o ši SA:MP serveri pasirinkau vien dėl to kad čia pažaidžiau 3h ir man labai patiko viskas tiesiog unikalu nėra jokios kopijos nuo kitu serverio, patiko man labai šio serverio sistemos, Tiesiog viskas labai tobula, dėl šitų priežaščių ir pasirinkau ši GreenSide projekta

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? 

Taip įvygdžiau iš karto tik prisiregistravęs, labai puiki sistema kuri man bėja labai patiko, įvygdžius misija dar gauni ir pinigu, ne tiesiog nebuvo sunku tiesiog reikėjo skaityti ir viskas o kad ar sunku buvo tai ne

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ 

Pats pirmas darbas buvo tai GreenSide Gamykloje, Gamykloje dirbau tol kol pasiekiau 150 tašku ir nuėjau dirbti su autokaru, su autokaru dirbau tol kol surinkau 600 serverio patirties tašku, tuomet išėjau į Gaistrininkus, Gaistrinei dirbau iki 1.000 serverio patirties tašku, tuomet įšėjau į kita darbą, Dirbau visus serverio darbus tokius kokius galėjau pagal patirties taškus, o labiausiai tai patiko GreenSide Gamykla ten tikrai viskas unikalu ir labai šaunus darbas

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne nebuvo sudėtinga tiesiog parašiau /gps ir elektronikos prekės

Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Na taip nes esu kaip sakoma švieži žuvis serveryje (naujokas) tai taip tenka kartais pasinaudoti /gps komanda bet jau jau beveik įsidimiu viska tai ko man reikia

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Ne nebuvau, tik buvo prisikabinęs vienas pareigunas Kurio dabar Vardo nepamenu bet privažiavo mano kolega Gaistrininkas ir viska išsiaiškinom

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Na taip pakanka, kiek kartu visko nuomojaus tai nebuvo taip kad nėra, man pvz dar nebuvo papuole kad nebūtų

Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip naudojau kelis kartus, PVZ Ar reikia prieš įšeinant iš serverio išsaugoti patirties taškus, tai atsakė kad čia tokių dalyku nėra, nepamenu Administratoriaus Vardo ir Pavardė Atsakė labai greitai 5 sec kažkur tai.

Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? :  Taip teko naudotis viena karta tai kviečiau Taksi firmos darbuotoja, Taip suregavo greitai tik spėjau iškviest ir iškarto priimė mano iškvietima

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ 

Na nebuvo tokiu neaiškumu, viskas aiškiai išaiškinta viskas puikiai tiesiog sudėliota kaip priklauso, galiu pasakyti kad čia yra tikras pavyzdys kitiems serveriams kaip turi atrodyti puikus serveri su unikaliomis įdėjomis

Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? 

Na mano atžvelgių nieko nereikia keisti pvz kaip aš naujokas esu nuo šendieną tai viska kuo puikiausiai suradau, tiesiog norėdamas kažka rasti turi skaityti ir tikrai viska surasi o jeigu ne tai naudoti /gps komanda ir jeigu tuomet nerasi tai jau tuomet kreiptis į serverio Administratorius su komanda /padmins

Redaguota Puff_Meskis

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.