Lil_Uzi 1.131 Parašė Spalis 13, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Ferdinando [Velnelis_Camel] • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Staska_Weed • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Aimas,bet ant galo matosi ir anti stunas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=uguIPWtukLg http://imgur.com/a/6VwVv Velnelis Camel Hot_Anonymous 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Staska_Weed 3 Parašė Spalis 13, 2016 Nzn, manes nestunino + mano skinas buvo 109. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svečias Parašė Spalis 13, 2016 Nzn, manes nestunino + mano skinas buvo 109. Taigi rodė animaciją,kad stunai gavai,bet kažkodėl per tą stuną iššovei kulką. Ir pataikei visas kiek šovei. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Staska_Weed 3 Parašė Spalis 13, 2016 Taigi rodė animaciją,kad stunai gavai,bet kažkodėl per tą stuną iššovei kulką. Ir pataikei visas kiek šovei. Nieko nežinau man nerodė gal stuną gavau, o šaip dėl taiklumo, prieš tai lv žaidžiau. Armani_Original 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
smygolas 6 Parašė Spalis 13, 2016 (redaguota) Nieko nežinau man nerodė gal stuną gavau, o šaip dėl taiklumo, prieš tai lv žaidžiau. jeigu lv losei nuo to geriau saudai? Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Spalis 14, 2016 Teddy Wudson Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svečias Parašė Spalis 13, 2016 Nieko nežinau man nerodė gal stuną gavau, o šaip dėl taiklumo, prieš tai lv žaidžiau. Kolkas be beviltiškų atmazų,jokių pagrįstų įrodymų taip ir nematau. Jokių įrodymų,kad bent taip šaudai,ir lošimas lv tikrai nepadeda geriau šaudyt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Spalis 15, 2016 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose