Eco_Earth 5 Parašė Spalis 15, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Eco_Earth Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2016/06/06 10:59:38 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 3-4 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Pamačiau kaip žaidžia draugas ir pabandžiau pažaisti ir patiko. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Palikau seną serverį dėl to kad ten per lengva gauti pinigų. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip ivygdžiau buvo lengva ir suprasti lengva. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Teko dirbti visus be pakvietimo darbus. Pelningiausias mano manymu tai picerininkų darbas įdomiausias gaisrininku,picerininkų ir viskas o nuobodžiausias tai ūkininkų ir medkirčių. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Iš pat pirmo karto man buvo viska sudėtinga rasti bet po kiek laiko atsimenu viską atmintinai. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Ne visiškai dabar nenaudoju. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Na man pakanka o rasti buvo lengva. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip naudoju ir padeda . Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip teko ir kartais greitai kartais iš vis nerėguoja. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Pakankamai aiškus. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisti* mūsų serveryje? : Kai pradėtų žaisti galėtu padaryti kad iš karto kai tik pradeda žaisti jau turėtu savo nuosava mašiną 'BRAVURA'. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Spalis 15, 2016 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose