Dzonis_Kent 0 Parašė Spalis 17, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ronny_Cross• Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Deividas, mane draugai vadina Deivyzu • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 17 metų. 1999.06.19• Jūsų gyvenamasis miestas: Šilalė.• Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Skype: dundulius Snapchat: deividass99• Apibūdinkite savo charakterį: Esu linksmas, bendraujantis, draugiškas.• Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Krepšinis.• Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Nieko negaliu pasigirti, visi esame lygūs.• Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Užsiimu krepšiniu. Domiuosi taip pat krepšiniu. Laisvalaikiais palošiu krepšinį, SAMP, varau su draugais paošt. • Kaip pradėjote žaisti SA:MP?: Draugas pasiūlė, taip ir prasidėjo man SAMPO era. • Iš kur sužinojote apie GreenSide projektą?: Internete suradau, tai pamaniau užsukt.• Jūsų serverio autoritetas, į ką lygiuositės, ko sieksite?: Lygiuosius į Maestro Nico, sieksiu tokių pareigų kaip jis. • Jūsų gyvenimo autoritetas, ko sieksite realybėje?: Sieksiu savo užsibrėžtų tikslų.• Ar turite brolių, seserų, augintinių?: Turiu 1 brolį, 1 sesę, bei šuniuką.• Ar turite merginą(vaikiną)?: Neturiu, kokia mergaite jei ką į až papiešk. • Jei norite dar plačiau papasakokite apie save: Nėra ko pasakoti, daug ką sužinojote.• Jūsų nuotrauka (privaloma): http://imgur.com/a/ZiMvZ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mard_Volli 20 Parašė Spalis 17, 2016 Sveikas, malonu, nesvarbu kad esam matesi serveri ir šiek tiek bendrave Sėkmės tau visokeriopos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dzonis_Kent 0 Parašė Spalis 17, 2016 Sveikas, malonu, nesvarbu kad esam matesi serveri ir šiek tiek bendrave Sėkmės tau visokeriopos. Dėkui, sėkmės ir tau! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Spalis 17, 2016 Sveikas kaip ir visada mano zodziai "Sekmes serve ir ryl laife" p.s kartais nezaidei pas crew serve? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dzonis_Kent 0 Parašė Spalis 17, 2016 Sveikas kaip ir visada mano zodziai "Sekmes serve ir ryl laife" p.s kartais nezaidei pas crew serve? Dėkui, tau irgi sėkmės. Ne nelošiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dwayn_Johnson 49 Parašė Spalis 19, 2016 sveikas, sekmes zaidime tiek Gyvenime, Bet kam jus pacana dedat tos suniuko efektus... :DD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Lapkritis 1, 2016 Tema rakinama. Temos rakinamos praėjus dviems savaitėms nuo paskutinio parašyto pranešimo temoje, esant reikalui ar norint pakoreguoti savo užrakintą prisistatymą parašykite į PM, susitarsime dėl temos atrakinimo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose