Arnas_Vertego 1 Parašė Spalis 17, 2016 Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arnas_Vertego Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Neatsimenu,bet turbūt prieš 3 savaites. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Vienerius metus su puse. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Draugai,pareklamvao,pradėjau žaisti ir viskas fainiai atrodė tai ir pasilikau. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Aš GreenSide projektą pradėjau žaistį patį pirmą. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Nesunku višiškai,tik atsibodo GPS komandą juginėti... Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Esu dirbęs visus darbud,be pakvietimo,visi vienodi,visų atlygis tas pats (beveik) Bet labiausiai patiko Picų įšvežiotojas. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Man padėjo GPS komanda. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Visada,nebent jeigu kelionės tikslas arti.Tikuosi ateityje nereikės jos naudoti. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Žinoma,gi yra tokių vandalų... Bet nieko tokio,gydymas nemokamas ! Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Ne,gerai tiek,kiek yra (Jei bus pilna,nebus ką veikti Taksistams) Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Padeda VISADA! bet naudoju nedažnai : 3 kartus į savaitę. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Teko,dažniausiai kviečiu Taxi,kitų beveik nekviečiu,nebent kažkokiu kitu atveju. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Žinoma,viskas yra paaiškinta nuo 0 iki begalybės. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Gal kad jiems padėtu patyrę žaidėjai ? Nes kiti vos jie atsiradę serveryje,kažkas pribėga ir daužo,aš ginu. Reikėtu kažkokio darbo,kad patyrę žaidėjai duotu naudos naujokam. Patin Aš myliu GreenSide !!! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Spalis 17, 2016 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose