Ignas_Lmao 0 Parašė Spalis 21, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ignas_Lmao. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2016-10-20, kitaip sakant nuo vakar Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : ~4-5 m. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Supergames.lt forume dažnai buvo minimas GreenSide, visiems patiko serverio unikalios sistemos ir draugiški žaidėjai, todėl nusprendžiau išbandyti ir aš. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nepatiko sugadintos serverių ekonomikos, kur viskas kainuoja milijonais ir žmonės tik bando tave apgauti. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvykdžiau visas, misijos buvo nesunkios ir padėjo startuoti serveryje. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : GreenSide gamykloje ir picerijoje. Labai pradžiugino, nes retai matau serveriuose padarytus darbus be pakvietimo su tokiu kruopštumu ir unikalumu. Jei visi darbai panašaus masto, aš labai nustebintas. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne, /gps komanda parodė parduotuvės vietą nors ir dar neturėjau gps, o nuo ten viskas buvo aišku. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Kadangi vis dar nesu pilnai susipažinęs su visomis serverio vietomis, naudoju ją gana dažnai. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Vieną kartą buvau pervažiuotas nes neleidau vienam žmogui vairuoti mano motociklo \:D/ Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Patogu kai nuomuojamos mašinos stovi prie spawno, tačiau dviračių nuomą kol kas radau tik vieną. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Adminai padeda su kiekvienu klausimu kurį uždaviau, nors ir turėtų atsibosti pastoviai aiškinti naujokui, adminai tikrai padėjo startuoti serveryje. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Pačios komandos nenaudojau, tačiau teko palaukti fūristų, kurie atvežė pasibaigusį transportą į saloną. Darbą atliko greitai ir fūristas buvo draugiškas! Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Kaip kituose serveriuose dažnai matau, būna komandos kaip /pagalba arba /naujokas, tačiau čia jų truputį pasigedau. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Nemanau kad kažką ypatingo galima keisti, viskas gana aišku startavus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Spalis 22, 2016 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose