Michael_Toreno 25 Parašė Spalis 26, 2016 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Misteris_Pro 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užtildė : Matt_Escobar 3. Už ką buvote užtildytas : Už neva įžeidinėjimus. Visų pirma, Escobarai, buvo ne taip, kaip tu įsigalvojai. Užmutinai Diobą, aš jį pacitavau tau į privatą, ką jis pasakė, o tu mane užmutinai, kad aš įžeidinėju. Oi tu Escobarai tu Escobarai 4. Vaizdinė medžiaga kuri įrodytų, jūsų nekaltumą : Green_Arrow 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Escobar 216 Parašė Spalis 26, 2016 (redaguota) Tai skaitosi kaip izeidimas jai nori kazka kartoti kartok kitam ne man man neidomu cia tas pats kaip per /vc kas kaula oj ne cia kartok ka nori ir kur nori tik ne man edit:tai kodel nematau kad tu pakartotum ka jis per /r parase jau kitaip parasiai nevark su savo tais ppk Redaguota Spalis 26, 2016 Matt_Escobar Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Michael_Toreno 25 Parašė Spalis 26, 2016 Tai skaitosi kaip izeidimas jai nori kazka kartoti kartok kitam ne man man neidomu cia tas pats kaip per /vc kas kaula oj ne cia kartok ka nori ir kur nori tik ne man edit:tai kodel nematau kad tu pakartotum ka jis per /r parase jau kitaip parasiai nevark su savo tais ppk Ar tu žlibas, ar šiaip pervažiuotas traktoriaus ( neįžeidimai, tiesiog klausimas ). Čia ne papeikimas, o tiesiog unmute prašymas, kuris pats pasibaigė man jau senų seniausiai. Daviau tau žinot, kad ir ta persona gavus mute, toliau stūmė, kam imtumeisi kokių griežtesnių veiksmų, o pacitavus man jį, užmutinai ir mane. Ponas administratoriau, time to change. #peace lockinkit, vis tiek mute baigėsi Green_Arrow 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Spalis 27, 2016 Užtildymo laikas bus pasibaigęs. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose