Erne_Vtyy 7 Parašė Sausis 19, 2015 (redaguota) simple Redaguota Sausis 20, 2015 Erne_Vtyy Deivis_Rhino Jeremy_Colorado 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Colorado 11 Parašė Sausis 19, 2015 Tikrai toks simple, tik galėtų būti didesnis į ilgį ir vietoje šonuose rėmelių, gražiau atrodytų tik apačioje ir viršuje tokie patys rėmeliai, čia tik mano nuomonė. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erne_Vtyy 7 Parašė Sausis 19, 2015 Tikrai toks simple, tik galėtų būti didesnis į ilgį ir vietoje šonuose rėmelių, gražiau atrodytų tik apačioje ir viršuje tokie patys rėmeliai, čia tik mano nuomonė. Įdėjau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 19, 2015 Labai jau paprastas nieko gero, kažka daugiau padaryk... Pac_Man 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Sausis 19, 2015 Tikrai neblogi, galbūt vėliau paimsiu, tik aišku dar galėtų būt GreenSide.Lt parašyta ar kažkas pan. Bet šiaip ok, šaunuolis, sekmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Micheal_Shadow 15 Parašė Sausis 19, 2015 Parašas,žiūrisi nelabai gražiai,nes per daug suliejai vaizdą,tekstas visai gražus... Sėkmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erne_Vtyy 7 Parašė Sausis 19, 2015 Parašas,žiūrisi nelabai gražiai,nes per daug suliejai vaizdą,tekstas visai gražus... Sėkmės tobulėjant. Specialiai dariau tokia nuotraukia , blur. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Sausis 19, 2015 Man patiko antrasis, toks gan paprastas ir gražiai žiūrisi sharp spalvos Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Robčik_Tropez 52 Parašė Sausis 19, 2015 Toks simple. daug ką galima pakeisti gražiau sėkmės Jeremy_Colorado 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Rhino 57 Parašė Sausis 19, 2015 Galėjai bent jau į tą foną įkišti GreenSide'o koverį, nes dabar dabar nesuprasi kokio tu forumo lankytojas. O šiaip tai man patinka, gražu, kad ir lengva. P.S. Ačiū, davei man idėja su parašu . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jaska_Gang 20 Parašė Sausis 19, 2015 Nežinau, man tai nelabai patiko per paprastas ir jau matytas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Luizas_Sanchez 21 Parašė Sausis 19, 2015 iš pačio darbo matyt kad moki gfx'int, bet pats darbas man asmeniškai negražus. Padaryk su kokia tematika, gta V ar, san. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 19, 2015 PAprastutis darbelis tačiau gražus,pabandyk daugiau tecto. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 19, 2015 Nemanau kad yra kažkoks tikslas dėtis šią nuotrauką , gi forume visada nebūsi būsi ir žaidime . Galėtų būt GreenSide žaidėjas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erne_Vtyy 7 Parašė Sausis 19, 2015 Nemanau kad yra kažkoks tikslas dėtis šią nuotrauką , gi forume visada nebūsi būsi ir žaidime . Galėtų būt GreenSide žaidėjas Čia šiaip sau kuriau , kadangi nebuvo ką veikt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Canse 5 Parašė Sausis 21, 2015 Manyciau per nelyg sis jau paprastas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Vasaris 7, 2015 Puikus gfx darbas/ darbai sėkmės tau dirbant toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Williams 66 Parašė Vasaris 7, 2015 Tekstą reikėjo į vidurį ir didesnį daryt, dabar atrodo tuščias. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose