Rafael_Nadal 71 Parašė Kovas 8, 2015 Jauna moteris Emė Kaul įsidarbina armijoje, kad darytų kažką svarbesnio, nei gyventų mažame miestelyje. Ji nusiunčiama į Guantanamo įkalinimo platformą, kuri vadinama Delta stovykla, dirbti apsaugoje. Jos darbas toli gražu nepanašus į paprastą sargybą. Apsupta priešiškų džihadistų ir agresyvių būrio karininkų, Emė užmezga draugystę su vienu iš kalinių. Tai dviejų žmonių, esančių skirtingose barikadų pusėse, istorija, kurie kartu bando rasti kelią per keblią Guantanamo padėtį dėl entininio pasiskisrtymo. Tarp jų užsimezga stiprus ryšys, kuris pakeis abiejų gyvenimus. Treileris: http://filmson.eu/2049-camp-x-ray-2014-online.html Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Kovas 8, 2015 Dabar įsijungiau pažiurėsiu, kas per filmas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kevin_Costner 49 Parašė Kovas 8, 2015 Esu mates ši filmą, bent jau man nieko gero. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_Nexar. 34 Parašė Kovas 8, 2015 Visiškai nieko įspudingo. Gal būt kam nors patiks, bet man ne. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adidas_Marlboro 10 Parašė Balandis 5, 2015 Žiūrėjau šį filmą kelis kartus, jis tiesiog stulbinantis! Patarčiau visiems pažiūrėti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Black_Tony 0 Parašė Balandis 6, 2015 Esu matęs man tai nieko gero šis filmas.Man nepatiko gal kitiems ir patiks. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose