Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[Pasiūlymas serveriui] Keleta LABAI naudingų patobulinimų.

The_Nexar.

Rekomenduojamas pranešimas

✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: The_Nexar


✔ Koks tai pasiūlymas: Tiesiog, pateiksiu keletą naudingų patobulinimų esamom sistemom.


✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 


 


1.


Pastebėjau kad dabar kuriamas Angel Pine miestelis, ir ko gero, nelabai žinot ką ten reikia dėti. Siūlau tą miestelį skirti pramogom. Už įvažiavimą į jį reiktų mokėti mokestį, pvz 1000€. Vip nariai aišku galėtų keliauti į jį nemokamai per stotelę. Tame mieste reikėtų sumappinti keletą namų pardavimui, padaryti dm areną, pokerio areną, dar kitokių pramogų. Taip pat siūlau tame miestelyje įrengti vip zoną, padaryti keletą vip narių gražių mašinų, kurias tik jie galėtų vairuoti, tačiau jos būtų įpatingos, tos iš gražiasnių, koks nors sandkingas ir tos violetinės karietos :D


 


2. 


Siūlau patobulinti vip stoteles. Vietoje to teksto kiek liko laukti, patalpinti real life tekstą pvz: Iškvietėte autobusą. Jis atvyks už 20-30 sekundžių. Tiesiog, reikėtų padaryti random teleporto laiką nuo 20 iki 30 sekundžių intervalu. Taip pat siūlau padaryti vip oro uostus, jų maršrutai galėtų būti: Red County - San Fierro, Red County - Los Santos, Red County - Las Venturas. Ir būtų galima iš tų miestų atgal grįžti į red county. Tiesiog, vip žaidėjai galėtų keliauti greičiau iki savo hoodų, atvykę lėktuvu sėstų į dviratį ir varytų iki hoodo, taip pat siūlau las venturas oro uostą padaryti prie kalėjimo, o prie Red County oro uosto sumappinti visai šalia stotelę ir dviračių. 


 


3.


Gaujos, gaujos, gaujos..... Su jom truputį gaunasi čiūdų dėl to, kad gaujas perka žmonės patys nemokėdami taisyklių, greit praranda tą gaują arba ją uždaro. Siūlau padaryti šiek tiek kitaip, šiek tiek sudėtingiau kad būtų tą gaują susikurti, ir kad būtų sudėtingiau ją prarasti. Tiesiog žaidėjui kad sukurti gaują reikėtų gaujos vado licenzijos. Ją suteikti galėtų gaujų prižiūrėtojas. Šią licenziją galima būtų gauti pildant anketą tam tikroje skiltyje, po to vyktų apklausa ts, žiūrima ar pretendentas gali vadovauti gaujai, ar žino vadovavimo taisykles, prižiūrėtojas duoda būsimam vadui patarimų ir jei viskas gerai suteikia licenziją. Tuomet žaidėjas gali sukurti savo gaują. Kad neprarasti licenzijos gaują reikia išlaikyti bent 14 dienų, tuomet ją galima uždaryti neprarandant licenzijos, jei gauja yra uždaroma prižiūrėtojo dėl taisyklių pažeidinėjimo vadas praranda licenziją. Gaujos kaina liktų tokia pati, tie 500krd nesikeistų. Padaryti 10 gaujų limitą, nežinau gal ir dabar toks yra. Na manau tikrai bus įdomiau žaisti, kai visos gaujos bus apytiksliai lygios, su rimtais vadais ir rimtais žaidėjais. 


 


✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Tiesiog žaidimas bus teisingesnis, įdomesnis.


✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

1. Prieš. Jeigu kuriamas miestelis reiškiasi jau buvo apgalvota ką jame darys.

2. Manau gerai yra kaip dabar.

3. Limitas už, o dėl jų gavimo tai gerai kaip dabar. Nemoki skaityti - mokinkis. Išmokus skaityti išmoks ir taisykles.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.