Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Rokas_Razborke

Rokas. ✯

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Rokas_Razborke.


Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Prieš 2d.


Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 6 metus.


Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Iš savo gero draugo kuris šitame serveryje nuo pat starto.


Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Palikau todėl nes jau buvau beveik viską pasiekęs ir tiesiog pabodo todėl pasiūlė šitą serverį ir pradėjau čia žaist.


Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip esu įvykdęs visas apmokymų misijas, nebuvo labai sunku, tik kad pora kartu reikėjo persijungti nes žiaurei tuo momentu lagindavo.


Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Iš darbų su pakvietimu dar nesu dirbęs nes į šį serverį prisijungiau prieš 2d. o jeigu kalbant apie pakvietimo nereikalaujančius darbus tai esu išdirbęs visus iki 800xp.


Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Kadangi serveryje yra /gps komanda, todėl manau nelabai sunku ją rasti.


Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Taip, manau kol apsiprasiu ir įsivažiuosiu naudosiu šitą naudingą komandą.


Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip, buvau kelis kartus nušautas serverio administratorių bet manau tai daugiau nepasikartos.


Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Manau mašinų buvo gana mažai, nes serveryje atsiranda naujokai ir jas iškarto pasiema ir važiuoja į reikalingą tašką. Dviračiu išviso serveryje nemačiau ir jų man atrodo nenaudosiu nes jau turiu mašiną savo draugo pagalva ~ Sweet_Energy (lav ju <3).


Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Nelabai naudoju šitą komandą nes man atrodo viską pats surasiu ir viską išsiaiškinsiu pats. 


Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Dar nenaudojau nes vis dar esu naujokas ir galiu nemokamai išsinuomoti automobilį, o kai manau jau būsiu visiškai patyręs pradėsiu naudoti.


Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Viskas mano manymu serveryje yra aišku ir suprantama.


Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Viskas yra puiku, nereikia nieko keisti nebent ateityję kažko dadėti ir t.t.


 


 


@Rokas'R


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.