Deividas Meškinis 268 Parašė Spalis 30, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deividas_Meskinis • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kadangi artėja žiema ir lauke greičiau temsta, ir kadangi jau laikas atsisuko 1 valanda atgal siūlau grąžinti į serverį seną laiką kuris buvo prieš atnaujinimą, kad vėl pradėtų temti 18:00 valanda kažkur jau, nes atrodo laikas lyg vasaros. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Real life būtų. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Mindaugas :* Nojka_Cool Edga_Bmw 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Kie 21 Parašė Spalis 30, 2016 Tai jojoj, bus atnaujinamas gal koks kaledinis ar anksciau tai tuo paciu keis ir ora vien del oro kazin ar apsimoka atnaujinti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aurimas_Grusnius 10 Parašė Spalis 31, 2016 Prieš nelabai būtų gerai ,nes neina orų pakeist ir kai kuriem ir man būtų nesamonė ,kad tamsu nieko nesimato palik šita 20:00 Tamsa Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tommy_Gallardo 108 Parašė Spalis 31, 2016 Už tikrai butu idomiau žaisti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
jason frost 58 Parašė Spalis 31, 2016 Už tikrai butu idomiau žaisti. koks čia tau įdomumas ? nieka gera čia ne real life, o žaidimas. prieš Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Giedrius_Adidas 0 Parašė Spalis 31, 2016 (redaguota) Didelis už ! Narys baudžiamas žodiniu įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus. Redaguota Lapkritis 4, 2016 Rage Assassin Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas Meškinis 268 Parašė Lapkritis 3, 2016 Prieš nelabai būtų gerai ,nes neina orų pakeist ir kai kuriem ir man būtų nesamonė ,kad tamsu nieko nesimato palik šita 20:00 Tamsa Čia yra kalbama, kad grąžinti tą laiką kuris buvo po atnaujinimo kai atsinaujino taxi ir mech bazė ir namai nu žodžiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mard_Volli 20 Parašė Lapkritis 3, 2016 už, beje kai sako, jog tai dalykai iš reallife tai aš manau, jog per vieną tik tą idėją reikia igyvendinti, ir viena karta serveri rr, kad veiktu ta ideja igyvendinta ir viskas.. tiesiog niekam nieko nesakius, padaryti, kitaip sakant: neatsilikti nuo realaus gyvenimo, iskarto viska deti, kai tik kazkas naujo real life buna Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny Mangano 89 Parašė Lapkritis 4, 2016 Manau patys savininkai tai žino- tiesiog užmiršta, nes patys mato, kaip dabar anksti temsta. Neskaitau tai kaip idėjos, tai labiau kaip priminimas, o aš už, nes taip realistiškiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pasilieku atsarginį. 4 Parašė Lapkritis 4, 2016 Aš ir kaip Johnny neskaitau čia kaip įdėjo, čia jau sąvaime suprantama, kad padarys tokį dalyką. Šiaip gerai būtų kad padarytų taip pagyvintų žaidimą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose