Domas_Rim 4 Parašė Lapkritis 2, 2016 (redaguota) sveiki kaip visi zino vyksta event tai va surinkau 32 ir isejau gaut prizo nuejau i spawn man nerode spawn bande pradet Egidijus_keza biski padejo atsiraso spawn bet neveik nei /gps ir /mapp ir nerode to moliugo ir niejo isikeist poto jis mane nuveze kaskur ir galvojo kad pades ir mane poto iskikino uz home button galit padet nes tikrai nenoriu ait per nauja uzsiknisau 2valandas.. http://imgur.com/a/rr4h0 Narys baudžiamas žodiniu įspėjimu už: • Draudžiama kurti naują temą nesilaikant forumo numatytų taisyklių (anketos šablonas ir pan.) Redaguota Lapkritis 3, 2016 Rage Assassin Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Lapkritis 3, 2016 Nėra nuotraukos, kad surinkai būtent 32 moliūgus... O ir šiaip, manau tau teks atlikti eventą iš naujo, nes visiems iškickintiems iš serverio dėl anti-cheat tai irgi teko daryti... Perduosiu temą Rokui, bet abejoju ar bus tavo laimėjimas sugrąžintas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Lapkritis 3, 2016 Kiek matau eventą jau įvykdėte. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose