Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 19, 2015 Sveiki padariau kelis simpe avatarus gal kam patiks, jei patiks padarysiu daugiau. Ir sakykite kokių norite avatarų daugiau: Mašinos, merginos, įvairus ar dar kokių. http://imgur.com/a/ZVZ28 Belgas_Granata Pac_Man 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Belgas_Granata 12 Parašė Sausis 19, 2015 OMMMMGGGG ledines panos Spaudžiu like.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
LENKAS 6 Parašė Sausis 19, 2015 Nėra įspūdingi avatarai, bet nėra ir blogi siūlyčiau nedaryti tokių didelių užtenka ir 150x200 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas_Wolf 433 Parašė Sausis 20, 2015 Nežinau kaip kitiems, bet man šis dydis avataru yra pats geriausias, o kas apie avatrus? Keletas yra matytų, o keletas ir ne. Na bet sekmės toliau dirbant prie to Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 20, 2015 Pritariu su modestu,man šie avatarai vieni iš geriausiu,nes ten visos mergos <3,sėkmės tau tobulėti,nors tu ir taip tobulas,lauku dar tavo update Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And Morello 51 Parašė Sausis 20, 2015 Visai nieko avatarai, saunu kad daliniesi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Sausis 20, 2015 Nematyti, gražūs avatarai. Sėkmės tau toliau juos daryti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gholas_Lokys 1 Parašė Sausis 20, 2015 Visai neblogos paničkos Ačiū kad sukūrei Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Sausis 20, 2015 Yra neblogų, aišku ir matytų, bet gal kelias paimsiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Anthony_Whiz 33 Parašė Sausis 20, 2015 Ganėtinai gražūs avatarai, tačiau daugumo stock yra matyti. Lauksime update. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 20, 2015 Gražus avatarai tavo man patiko labai net. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Sausis 20, 2015 Visai nieko. Ačiū kad daliniesi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Sausis 20, 2015 Nepatiko, nes rėmeliai netinka prie stokų ir per stori. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
PaularDo 8 Parašė Sausis 20, 2015 Wow raaarrrw laukiu daugiau avataru su pupytem Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Narkata 10 Parašė Sausis 20, 2015 Nežinau kaip kitiems, bet man kažkokie nematyti, sekmės kuriant kitus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Franklin_Roosvelt 12 Parašė Sausis 20, 2015 Hmm avatarai patys gražūs, bet jie manau jau atsibodę. (bent jau man.) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Max_Coffe 0 Parašė Sausis 20, 2015 Gražūs avatarai tikrai bei sėkmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jery'Corres 4 Parašė Sausis 24, 2015 Tikrai labai grąžūs. Pasimsiu pora. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Misha_Morozov 412 Parašė Sausis 25, 2015 Labai gražūs avatarai, šaunuolis,sėkmės toliau juos kuriant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Misha_Morozov 412 Parašė Sausis 25, 2015 Ganėtinai gražūs avatarai, tačiau daugumo stock yra matyti. Lauksime update. aš tai čia pirmą kartą matau šituos avatarus ir tikrai jie iš niekur nėra paimti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Paprika 3 Parašė Sausis 27, 2015 Išties gražūs avatarai ir šiaip gal kokį vieną pasimsiu. Sėkmės toliau juos kurent. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Sausis 27, 2015 Labai gražūs avatarai, užsimesiu . Tačiau dar noriu savo panešiot, nes gražus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Sausis 27, 2015 Matosi jog tikrai išmanai kaip daryti ir kokius avatarus daryti. Šaunuolis, geri. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Saimiss_Rembo 0 Parašė Sausis 27, 2015 Labai gražūs avatarai pora pasiimsiu į savo kolekciją mldc kurk toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Sausis 27, 2015 į kaikuriuos baisu net žiūrėti sekmės toliau, paskutinis geras. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose