Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 19, 2015 Sveiki padariau kelis simpe avatarus gal kam patiks, jei patiks padarysiu daugiau. Ir sakykite kokių norite avatarų daugiau: Mašinos, merginos, įvairus ar dar kokių. http://imgur.com/a/ZVZ28 Belgas_Granata Pac_Man 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Belgas_Granata 12 Parašė Sausis 19, 2015 OMMMMGGGG ledines panos Spaudžiu like.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
LENKAS 6 Parašė Sausis 19, 2015 Nėra įspūdingi avatarai, bet nėra ir blogi siūlyčiau nedaryti tokių didelių užtenka ir 150x200 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas_Wolf 433 Parašė Sausis 20, 2015 Nežinau kaip kitiems, bet man šis dydis avataru yra pats geriausias, o kas apie avatrus? Keletas yra matytų, o keletas ir ne. Na bet sekmės toliau dirbant prie to Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 20, 2015 Pritariu su modestu,man šie avatarai vieni iš geriausiu,nes ten visos mergos <3,sėkmės tau tobulėti,nors tu ir taip tobulas,lauku dar tavo update Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And Morello 51 Parašė Sausis 20, 2015 Visai nieko avatarai, saunu kad daliniesi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Sausis 20, 2015 Nematyti, gražūs avatarai. Sėkmės tau toliau juos daryti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gholas_Lokys 1 Parašė Sausis 20, 2015 Visai neblogos paničkos Ačiū kad sukūrei Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Sausis 20, 2015 Yra neblogų, aišku ir matytų, bet gal kelias paimsiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Anthony_Whiz 33 Parašė Sausis 20, 2015 Ganėtinai gražūs avatarai, tačiau daugumo stock yra matyti. Lauksime update. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 20, 2015 Gražus avatarai tavo man patiko labai net. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Sausis 20, 2015 Visai nieko. Ačiū kad daliniesi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Sausis 20, 2015 Nepatiko, nes rėmeliai netinka prie stokų ir per stori. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
PaularDo 8 Parašė Sausis 20, 2015 Wow raaarrrw laukiu daugiau avataru su pupytem Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Narkata 10 Parašė Sausis 20, 2015 Nežinau kaip kitiems, bet man kažkokie nematyti, sekmės kuriant kitus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Franklin_Roosvelt 12 Parašė Sausis 20, 2015 Hmm avatarai patys gražūs, bet jie manau jau atsibodę. (bent jau man.) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Max_Coffe 0 Parašė Sausis 20, 2015 Gražūs avatarai tikrai bei sėkmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jery'Corres 4 Parašė Sausis 24, 2015 Tikrai labai grąžūs. Pasimsiu pora. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Misha_Morozov 412 Parašė Sausis 25, 2015 Labai gražūs avatarai, šaunuolis,sėkmės toliau juos kuriant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Misha_Morozov 412 Parašė Sausis 25, 2015 Šią dieną 2015-01-20 į 11:30, Anthony_Whiz rašė: Ganėtinai gražūs avatarai, tačiau daugumo stock yra matyti. Lauksime update. aš tai čia pirmą kartą matau šituos avatarus ir tikrai jie iš niekur nėra paimti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Paprika 3 Parašė Sausis 27, 2015 Išties gražūs avatarai ir šiaip gal kokį vieną pasimsiu. Sėkmės toliau juos kurent. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.593 Parašė Sausis 27, 2015 Labai gražūs avatarai, užsimesiu . Tačiau dar noriu savo panešiot, nes gražus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Sausis 27, 2015 Matosi jog tikrai išmanai kaip daryti ir kokius avatarus daryti. Šaunuolis, geri. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Saimiss_Rembo 0 Parašė Sausis 27, 2015 Labai gražūs avatarai pora pasiimsiu į savo kolekciją mldc kurk toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Sausis 27, 2015 į kaikuriuos baisu net žiūrėti sekmės toliau, paskutinis geras. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose