Lemon_Madeit 331 Parašė Lapkritis 5, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Lemon_Madeit • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Tony_Twenty • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimą (antifall). • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Twenty 14 Parašė Lapkritis 5, 2016 Na, aš esu pats greenside administratorius ir aš čytų nenaudoju! Prašau nedaryti nesamonių gerbiamas admininstratoriau! Ir nebenusišnekėti! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Twenty 14 Parašė Lapkritis 5, 2016 (redaguota) Ir šitame vaizdo įraše nėra faktų teigiančių, kad aš čytinau Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (dvigubas pranešimas) Redaguota Lapkritis 5, 2016 Rage Assassin Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Sudoku 374 Parašė Lapkritis 5, 2016 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose