Aurimas_Benetti 0 Parašė Lapkritis 5, 2016 (redaguota) Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Aurimas_Lukasenka Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2016/05/09 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :samp zaidziu jau 2metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : pasake draugas Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Tame serveryje nevyko jokiu update o draugas sake kad cia vyksta ir taip manau kad sitas serveris Yra geras Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : ivygdziau visas sunku nebuvo viska supratau Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : dirbau visuose be pakvietimo visur buvo linksma ir veiksmo buvo Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : visai lengva su /gps pagalba Ar dažnai naudojate /gps komandą? : retkarcias panaudoju kai pasimetu Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : buvau ir ne viena karta Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : pankanka tu masinu rasti nera sunku Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : naudoju suteikai labai daznai Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : naudojau bet atvaziuodavo tikrai negreitai Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : viskas aisku prisikabinti prie nieko negaliu viskas tesiog gerai Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : nieko nes ir taip manau jau viskas gerai pakeista P.S AS TURIU VIP 28D IR MAN IDOMU JIS MAN NEDINGS? Redaguota Lapkritis 5, 2016 Aurimas55711 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Lapkritis 6, 2016 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose