Roncė 445 Parašė Lapkritis 7, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ronce Run • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Kimba Marcius • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas, inv. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : More_More Kalcor_Spookie Henry_Setaga 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kimba_Marcius 776 Parašė Lapkritis 7, 2016 Man palagino nes mano intikas slabnas bet kaip palagina as rr darau ne buna kaip kick gaves mano kompitery apkrete nieko nerasit zmones Mister_Andrius 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
More_More 5 Parašė Lapkritis 7, 2016 (redaguota) Aciprasau jog rasau ce bet as buvau ir pats maciau kaip tu judejai viska tada nereike ce meluot kad lagino. Dar pats esu vidio :) :) :) :) sakau soriusk us sita posta nebausk Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Lapkritis 8, 2016 Teddy Wudson Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Lapkritis 8, 2016 Anketa nepatvirtinta. Administratorius nebus baudžiamas. J'Skinny 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose