'Wolf 22 Parašė Lapkritis 9, 2016 (redaguota) Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Vilius_Wolf • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau serverio darbų "bazėse" tokiose kaip: fūristų, PD, taksi, mechanikų, DPD, padaryti garažus interjere (tokius kaip medikų garažas). • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: 1. Taip ženkliai mažiau "drop'intu" FPS ( "lag'intu", strigtu) įvažiavus į miestelį žaidėjams turintiems silpnesnius kompiuterius su silpnesniais procesoriais. 2. Darbų "bazės" atrodytų tikroviškiau, nes man asmeniškai PD bazė nėra labai graži dėl kvadratinės formos, dėl aukštų storų sienų ir dėl daug mašinų pastatytų kvadratu. 3. Pagerėtų žaidimo kokybė. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Redaguota Lapkritis 9, 2016 'Wolf Tommy_Gallardo Dovydas_Gurksnys Nojka_Cool 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nojka_Cool 94 Parašė Lapkritis 9, 2016 Taip, tikrai naudinga idėja, nes prie kokių fūristų man pačiam kai kompas grabas fps'ą muša kaip reikalas.. Ir jei atsiras žmonių kurie aiškins, kad geresnį kompą pirkt, tai dėl greenside'o neverta čia :DD UŽ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tadas_Marozas 0 Parašė Lapkritis 9, 2016 Įvažiuos 5 kvadratų garažą atsiras 100 kvadratų garaže? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dainius Callidi 432 Parašė Lapkritis 9, 2016 Puiki idėja, šito dalyko aš jau noriu ilgai. UŽ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edga_Bmw 110 Parašė Lapkritis 9, 2016 Puiki įdėja tik gali bugintis mašinos kaip išvažinėsim iš garažo. UŽ. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas Mlg 178 Parašė Lapkritis 9, 2016 už nes šiaip tai prie betkurio darbo belekaip lagas, nors kompas csgo ant medium grafikų 130fps max:D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Extazy_Narcotic 8 Parašė Lapkritis 11, 2016 Jo dėl fps manau daug kam padėtų: UŽ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nedelis'Crazy 4 Parašė Lapkritis 11, 2016 Su šia įdėja tikrai sutinku. Turėjau lieva kompiuterį irgi labai dropino miesteliuose, tad manau jog ši įdėja tikrai būtina šiam serveriui, ir aš sakau UŽ.! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Paprika 13 Parašė Lapkritis 12, 2016 Taip, reiktų išties, nes dabar didžiausi striginėjimai fūristų ir PD miestelį, fūrų miestelį vien dėl jų bazės o pd tai kad mech, pd, ir dpd toj pačioj beveik vietoj ir daug pradeda dropinti fps. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose