Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Peikiu Medikų pavaduotoją Yagami_Light

Paulius_Micro

Rekomenduojamas pranešimas

DIREKTORIŲ IR JŲ PAVADUOTOJŲ PEIKIMO ŠABLONAS,


 


• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Paulius_Micro


• Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Yagami_Light


• Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Medikų pavaduotojas.


• Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Nekompetetingas elgesys einant pavaduotojaus pareigas. Šiuo atveju "juokavimas" su draugeliais, gadinant kitiems žaidimą. Jo naparnikai mane žudo, o jis mane prikelinėja nes juk "taip reik". Puikus pavizdys savo darbuotojam, kaip lengvai užsidirbti pinigų. Sudiorgino


• Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: 1.3.0 Direktorius ir pavaduotojas privalo būti pavyzdys visuomenei, todėl turi vengti necenzūrinės leksikos, čytų, bugų naudojimo ir kt.


• Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : http://imgur.com/a/3f4XW http://prnt.sc/d7bc2a


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Dėkui už papeikimą. Situacija buvo tokia Dioba pradėjo į tave šaudyti aš jam kelis kartus pasakiau nustoti jis nenustojo dėl to viskas taip ir gavosi darbuotojas bus nubaustas, bet kaltas norėčiau sužinot kodėl aš likau? Nes išeina taip jei negydau būtų blogai nes neatlieku pareigos, bet gydau irgi negerai nes pinigų man į kišene kapsi tai norėčiau sužinot kokios problemos?

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Vat tame ir esmė, kad tu atsakingas už savo pavaldinius. Būtų jis mane šaudęs, kai tavęs šalia nebūtų, suprasčiau. Dabar tu net palaikei jį, net nebandei sustabdyt. Specialiai kelis kartus nespaudžiau, kad keltis į ligoninę, kad pažiūrėt kiek jūs čia pokštausit ir ar tu sakysi/darysi jam kažką, o sustot net nežadėjot. No offence, bet negadink kitiems žaidimo.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Iš pavaduotojo pasisakymų po šiuo papeikimu akivaizdu jog atsidūrė aklavietėje, pats puikiai suvokia jog galėjo būti priimti ir kitokie sprendimai šioje situacijoje nei atmaz jog "per teamspeaką sakiau jog nešaudytų". Tiesiog galėjai pripažinti, kad pasilinksminot, prisižvengėt tame kanale ir tiek, bent būčiau ramesnis dėl tavo lojalumo man.

Tai medikų firma, kuriai visuomet kėliau didžiausius neutralumo reikalavimus. Kaip darbuotojui - priekaištų neturiu, tačiau kaip vadovas - elgeisi nekompetetingai.

 

Pavaduotojui skiriamas pirmasis pavaduotojo įspėjimas. O Dioba Launch praranda galimybę dirbti medikų firmoje pas šiuos vadovus.

 

9Ai5dIk8xvBm0.gif

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.