Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[HELP lol] Mokyklos „gyvenimas“ ir jo paįvairinimas

Terry_Snow

Rekomenduojamas pranešimas

Sveiki,

 

Visai neseniai atsitiko taip, kad savo mokykloje (tiksliau - gimnazijoje) gavau galių tarpininkauti tarp mokytojų ir mokinių (mokyklos prezidentas/pirmininkas, somethink like that). Šūdiniausias dalykas yra tas, kad mano mokyklos mokinių indėlis į kokią nors veiklą yra ypač minimalus ir šitą reikalą norėtųsi išjudinti iš savo vietos, padėsit ane?

 

Taigi, norėjau paklausti jūsų:

 

  • ką jūsų mokyklos savivalda (parlamentas/taryba) ar mokytojai organizuoja jūsų mokyklose? Ar ta veikla sulaukia susidomėjimo ?
  • kokių idėjų turite mokyklos renginiams arba kokią veiklą darytumėte, jei būtumėte mokyklos prezidentas?

 

Asmeniškai esu sugalvojęs keletą dalykų, kaip kino vakarai, nakvynė mokykloje, įvairių profesijų specialistų pasikvietimas ir t.t., tačiau esu totaliai žalias šitoj sritį ir labai norėtųsi gauti patarimų iš jūsų, kadangi dauguma čia yra moksleiviai, visi kiti - baigę mokyklą.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

I Have bomb i have a sckola aa alak ukbur

 

Narys baudžiamas forumo įspėjimu už:

Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (forumo narys uždavė tikrai rimtą ir jam svarbų klausimą, o šitas "juokelis" čia tikrai ne į temą)

Redaguota Rage Assassin

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Na tavo įdėjos yra puikios, tačiau matytos.. Čia ne sampas ir manau nieks nesupyks nei panaudosi matytas, neunikalias įdėjas, tačiau mes tau galime pasiulyti ir ūnikalesnių. Tarkim.. kiekvieno mėnesio gale būtų kino vakaras. Per tą mėnesi vaikai Fb mokyklos puslapyje galėtų balsuoti kokio jie nori filmo ir daugiausiai balsų surinkęs būtų rodomas salėje per multitmedia.

Taip pat įdėja, kad pvz. Sporto diena, ten jau su mokytojais reiktu tartis kad tipo visa diena sporto varzybos (pavasari čia žinoma). Ar kad dvylimtokai vestu pamokas. Nu čia reik galvot labai, bet kiek atsimenu tiek paminėjau.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tema rakinama.

Atitikusi taisykles tema bus užrakinta po dviejų savaičių nuo paskutinio pranešimo, man užrakinus temą vienintelis būdas ją atrakinti yra susisiekti su manimi Asmenine Žinute (A.Ž.).

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.