Matt_Escobar 216 Parašė Lapkritis 17, 2016 Prašant pagalbos: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Matt_Escobar 2. Kokios pagalbos jums reikia: Atgauti pinigus kur netycia nusipirkau buta 3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą: Tai as norejau pirkti pgr mieste buta ir pamaciau 250k uzdetas butas sakau reikia paziureti as spaudu paziureti man kazkaip pasispaude nupirkti tai as jo nenoriu noreciau atgauti savus pinigus spejau pasidaryti ss kad tiek mokejau bet gaila nespejau prisminti buto savininko vardo man netycia pasispaude patirkinus logus butu viskas matyti nezinau kaip pasispaude man nusipirkti jai spaudziau paziureti tikiuosi atgausiu savo saibas Fotkes http://imgur.com/a/T3LCy Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Lapkritis 17, 2016 Žaidėjas, iš kurio pirkote butą visų pinigų nebeturėjo, todėl grąžinome tiek, kiek jis dar turėjo (239.981€). Butas sugrąžintas jo savininkui. Tema rakinama. Matt_Escobar 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose